Reageer op:

Cordon sanitair door

Cordon sanitair door politieke partijtjes van ander partijtje isoleren van tegenstanders en hoe zit het dan met al die stemmers op die partijtjes ? Met de stemmers op Forum en Wilders dat zouden dan de meest erge zijn geredeneerd van uit mensen die er ook bij willen horen die eigenlijk ook wel lid zouden willen worden van Forum maar ja ze zijn niet zo welkom in het boreale woud ? Er waren ook Joden lid van de NSB tot ze er uit werden gesodemieterd. Houd het dan nooit op over de w.o. 2 ?! Eine kleine diagnostisering mein Liebschen er veranderd veel mensen in Nederland zijn bezorgd over hun inkomen en het is zo druk op straat en er zijn er steeds meer met normen en waarden die niet die van hunnie zijn. Of zo. Voor dat je het weet sta je daar ook over mee te ouwehoeren. Als de wc borrelt wat doe je dan ? Ontstopper er op metalen veer er in geef het lucht zorg voor doorstroming en helderheid in dat cloaca. Bij wijze van spreken dan . Ik zie het al voor me zo van wat zit je nou eigenlijk dwarzz Formel Mormel stemmer is het toch je intelligentie die te kort schiet nee toch. Laten we allemaal vrienden zijn ik zie het niet gebeuren kortom. Hoeft ook niet met respect met elkaar omgaan . Zie ik ook niet gebeuren.
Moet ik vrienden worden met menschen die dat geleuter dag in dag uit verdragen het spektakel voorbeeld negen miljoen werkenden een record vandaag in de media maar 4 miljoen werkt dan weer niet gaat het bericht verder.
Het CBS heeft weer wat geconstateerd. Waar gaat dit allemaal over Storm kunnen we tot the point komen graag. Prioriteiten graag Storm geen anekdotes en geborrel . Waar gaat het om wat is de kern juist ja daar gaat het om.
Ach Storm kwam wat tegen en was weer zeer verontwaardigd. Ik vind het belangrijker dat mensen in Nederland het heel gewoon vinden voor " een baas " te werken . Dat is niet gewoon dat is zzziek. O jij wil ook ZZP er worden en dan zelluf rijk worden ? Patser ? Niet voor een ander werken nitwit omdat die dan rijk word van jou geploeter ? Jij wilt meteen HOOG beginnen ? Eerst leren op tijd komen voor een baas werken zal je gluipo. O je hebt een koekje met nieuwe smaak uitgevonden en daar mee wil je rijk rijk RIJK worden ? Een koekje met drop smaak lekker hoor. Nou nog in de supermarkten krijgen op oog hoogte ke je lekkuh op een dure vakantie en spulletjes kopuh. Probeer je maar te ontworstelen aan het lage aardse bestaan door spulluh kopuh. Uiteindelijk ga je toch dood fokker mogelijk over een half uur al KIJK UIT MET OVERSTEKUH.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech