Reageer op:

Bepaald niet praktisch die "

Bepaald niet praktisch die " bijdrage " van Dylan. De reaguurders zijn ook al niet praktisch. Verder staat er nog een recent geplaatste bijdrage die " Communisme " predikt ook niet met praktische inhoud. Al die mensen met een grote mond ook op deze site die roepen " lekker " te genieten en verder alles negeren of " opgeruimd die oudjes " schieten we niks mee op. Graag praktische oplossingen voor bijv. het tekort aan mondkapjes voor zorgverleners.
Voorbeeld : gister was ik bij mijn huisarts. De arme man vertelde me een mondkapje te hebben 1 !!!!! voor de hele dag. Voor mijn bescherming voegde hij er aan toe. Het mondkapje lag nog op een archief kast hij droeg het nog niet. Er was nergens in de groepspraktijk desinfectie middel te zien voor bezoekers zo als wel bij grote supermarkten te gebruiken door bezoekers. Argument huisarts toen ik hem daar op wees : zo word er zo weinig mogelijk aangeraakt.
Onzin zeg ik tegen jullie immers je hebt ze gezien de mensen die nog steeds geen wegwerp zakdoek gebruiken maar hun snot in hun tas of jaszak opbergen. Ja helaas vaak senioren. Alles word vastgepakt muren stoelen door bezoekers enz. Graag desinfectie middel bij de ingang praktijk. Tegen dovemansoren. Dan het ov : vorige week ben ik naar Amsterdam gegaan om het zelf te ervaren. Al meer dan een maand geen ov gebruikt. In de spits rond vijf uur in de middag van uit Amsterdam terug met de trein rond uit gevaarlijk veel te druk en weer de " hoesters " dit keer een tiener jongen of begin 20 geen arm voor zn mond. Iemand ging zo ongeveer bij me op schoot zitten en zei me toen ik protesteerde ik keer mijn gezicht wel af ze ging niet ergens anders zitten. ik ben toen maar weggegaan maar zo als geschreven afstand ook elders in de trein vrij wel onmogelijk. Ik kan nog zo zorgvuldig zijn in de supermarkt ben ik recent nog aangehoest. wat moet ik dan de kerel een klap voor zn kop geven ? Ik heb hem gezegd een arm voor zn mond te houden zn antwoord was dat er een winkelwagentje was om afstand te houden tussen ons. Alle boodschappen laten bezorgen vind ik geen oplossing wegens isolement alleen gaand. Ik behoor tot de risico groep met verhoogt risico op ziekenhuis opname bij Covid 19. Er moet een oplossing komen voor het gebrek aan mondkapjes sinds kort een samenwerking in NL mondkapjes productie maar slecht 25 % behoefte. Het is toch niet moeilijk om te zien waar een deel vd oplossing ligt namelijk productie van essentiele producten niet langer in Azie laten doen o.a. medicijnen. Ook mooi een oplossing voor de velen die nu van de Bijstand afhankelijk worden namelijk werkgelegenheid. WIE STARTEN ER EEN COOPERATIE PRODUCTIE MEDICIJNEN IN NL DIE NIET LANGER VALLEN ONDER PATENT IDEM MONDKAPJES ? Slechts een voorbeeld . daar bij ook de stress : ik ga graag uit maat wat als al die podia "omvallen " . Sluiting tot september betekend waarschijnlijk het einde van het Concert gebouw Amsterdam en Tivoli Utrecht en de prachtige stads chouwburg Leiden enz. De voorgesteld leeftijd grens voorgesteld door dance club eigenaars Amsterdam wat is dat dan ? Geen toegang 50 + ?! Gelukkig is daar niet op ingegaan maar dan wel het gevolg einde vele podia niet alleen de kleine . Het gat met name om uitbreiding ic plekken en beschermende maatregelen voor zorg personeel kleding enz. Dus productie daar van in NL zo als beademingsapparatuur enz. Dan kan de lock down versoepelen denk ik . Dat er nog zo veel vertrouwen is in Rutte volgens opinie peiling is op zn minst vreemd te noemen de politiek oppositie is voorzichtig denk ik in deze tijd een regeringscrisis te forceren terwijl dat wel nodig is . De tijd van handelen is daar dus praktische oplossingen.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech