Reageer op:

Opmerkingen

Hoewel ik een aantal zaken verstandig vind klinken toch een paar op-aanmerkingen.
Zoals in een eerdere reactie beschreven vind ik het stuk erg "op de man" geschreven. Wat heeft zij vader.familie ermee te maken. Uberhaupt; wat heeft zijn verleden met het onderwerp "viruswaanzin"te maken?
De opmerking dat je de pandemie voedt i.p.v. een deel van de oplossing te zijn is m.i. ongefundeerd. Dat iemand dan niet wakker is laat ik aan het oordeel van de schrijfster.
Vervolgens schrijft de schrijfster dat Willem niet kan uitleggen hoe. Nu volg ik het debat al "vanaf den beginne" en als ik iets wel weet is dat Willem zeer inhoudelijk, meemaals en (m.i. te) uitgebreid uitlegt waarom er volgens hem verkeerd gehandeld wordt. Of hij gelijk heeft weet ik niet, mij gaat het nog steeds vaak boven de pet maar dit kan je niet met droge ogen zeggen.
De aangehaalde website "klopt dat wel" heeft een uitgebreid weerwoord gekregen van hem. Nogmaals wie gelijk heeft weet ik niet, ik ben geen deskundige.
Wel vind ik het gevoerde debat zinvol zodat beide partijen zich kunnen scherpen zodat we de juiste antwoorden krijgen. Dat er ook bij mij veel vragen leven moge duidelijk zijn. Klakkeloos het RIVM geloven en aannemen dat het niet aanhouden van de 1 1/2 meter gelijk staat als het optreden als de "Engel des doods" doe ik niet. Is het de schrijfster duidelijk hoeveel doden er DANKZIJ de maatregelen zijn gevallen? Is de schrijfster het met me eens dat er veel minder doden aan Corona zijn gevallen dan 2 jaar geleden b.v. aan de griep? Ook is niet alleen Willem een tegenstander van het beleid. Wie een beetje onderzoek doet vind tientallen, zij het niet honderden tegenstanders van het beleid waaronder virulogen, artsen en andere deskundigen.
Dan nog een stuk waarin BLM verantwoordelijk gedrag wordt toegeschreven; ik kan niet zeggen dat de 1 1/2 meter op de Dam in acht werdt genomen. Waarom durfde de burgemeester de onverantwoordelijke demo op de Dam niet af te blazen; ze was bang voor geweld..... Zou daar reden voor zijn bij deze door de schrijfster solidair genoemde beweging. (solidair met wie? bedoeld ze daarmee de donkere medemens? Kan ik als iemand die behoorlijk twijfelt aan het virusbeleid en het regelmatig als waanzinnig ervaar ook solidair zijn met de donkere medemens?)
Het stuk komt op mij niet over als samen zoeken naar de beste maatregelen om het virus goed te bestrijden. Het komt erg wij/zij over en helpt m.i. niet om een prettige samenleving te bouwen. Verder vraag ik me af wat er mis is met ondernemers die voor hun eigen hachje opkomen.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech