Reageer op:

Hoe bedoel je elitair ? Als

Hoe bedoel je elitair ? Als je bedoelt dat de schaars geklede dames het brood niet uit de mond moet worden gestoten mee eens. Het zijn geen vouwen die noodgedwongen hun poepgat verkopen daar heb ik wel een probleem mee met prostitutie altijd arme donders die zich verkopen. Die ontklede " dames " doen geen vrijwilligerswerk. Ik ken het programma niet kijk nooit naar commercielen maar als er wat schaars geklede kerels bij staan zou het dan wel mogen van feministe. Of is er dan een moslim die protest aantekent want naakt helemaal taboe in die kringen.
Het is toch meten met twee maten . Voorbeeld iemand die zich al jaren DIANA OZON noemt was gister weer eens uit de kaartenbak van de VPRO opgevist en ze is nog steeds PUNK geen excuus van haar want het was protest een Swastika hier en daar en een aka als Grestchen Gestapo dat er dan Shoa slachtoffers zijn gekwetst daar heeft ze het niet over. VPRO figuren vroegen niet door. Ze was bij vriendjes. Op zich wonderbaarlijk hoe die vrouw zich al die jaren boven water heeft gehouden met haar onpopulaire enkele schrijfseltjes en een middelbare school lesje hier en daar. De Lange Linkse Mars door de instituties werpt toch nog vruchten af voor haar dat zie je ook met die figuur die Akwasie word genoemd en die Clarice Gargard die opmerkelijk veel " medewerking " krijgen van Justitie. Of zit er wat anders achter. Het algemeen belang zo van het moet maar eens afgelopen zijn met dat geroep op Internet . En die " Akwasie " dan ? Hij had berouw getoond altijd goed als je word beschuldigd en er is hard bewijs maar die " reaguurders " hebben in verband met Gargard ook gezegd SORRY. Het gaat weer eens om kwesties die moeten worden beeindigd en verwacht daar nooit eerlijke rechtspraak want die bestaat niet. Ik denk dat die Akwasie niet populair is bij Justitie en hij moet link uitkijken want Justitie heeft hem in het vizier. Een volgende keer dan word het wel een werkstraf denk ik voor "Akwasie ". Ach ja Teterode kwam ook aan de beurt in de uitzending gister vd VPRO. Al tientallen jaren wonen die daar volgens eigen luxe voorwaarden in hun ex kraakpand. Dankzij de PvdA en gedogen en zeker ook bevoordelen. Is er doorstroming werd er gevraagd. Oeps. Maar daar had de slimmerik zich op voorbereid het is een generatie beste3ndig pand niet voor 5 jaar wonen maar om oud te worden. Of zo iets. Geen potte kijkers van buiten nog steeds niet. En ze komen er mee weg ! HOE LANG NOG !? Die 72 jarige die kortgeleden uit Tetterode is gezet omdat hij zijn mond niet wilde houden. Zo fijn wonen is het er nou ook weer niet in die dictatuur blijkbaar. https://www.nporadio1.nl/ovt/onderwerpen/64607-2020-09-13-rock-against-r... Hoor 15 : 11 Ozon. Die Akwasie en Gargard beiden moet ik niet als ik intersectioneel lees dan haak ik af want dan denk ik me voortdurend te moeten verantwoorden aan een boze zwarte vrouw. En die Akwasie ? Een omhoog gevallen fake . Te veel eer te veel aandacht voor die figuren. Ik laat het dan ook hiet bij.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech