Reageer op:

https://www.npostart.nl/de-ro

https://www.npostart.nl/de-roze-revolutie/10-05-2021/VPWON_1318005 Zie 33 : 15 . Haat die niet een zeer onderbouwde ideologie heeft maar er wel is en nog steeds. Die haters troffen mondige assertieve types tegen over zich tijdens demo waar van Link. Maar wat als je niet zo assertief bent en intimidatie ook seksueel geweld ondervind op school tijdens studie bijv. Pesterijen die verder gaan en niemand die er wat van zegt vele getuigen. Dat kan het einde van een studie betekenen. Ik spreek uit ervaring als aangevallen. Toen ik info zocht over bepaalde opleiding werd ik tijdens gesprek met staf medewerker en docent gewaarschuwd min of meer dat de rest van de studenten ouder waren in leeftijd . Het werd niet met zo veel woorden gezegd maar het kwam er wel op neer dat ik het moeilijk zou kunnen krijgen en dat is ook gebeurd. Ik werd na een jaar het mikpunt van aanvallen van een oudere mede studerende en de rest van de studerenden van dat jaar sloot me min of meer uit. Nu zou ik tijdens intro gesprek hebben gezegd dus u en uw collega s bent niet in staat een veilige leeromgeving te scheppen ? En ook zou ik hebben gezegd wat gebeurd er met klachten ? Maar toen dacht ik ach het zal wel meevallen. Dat ik homo of hetero was deed er niet toe . Ik was blijkbaar makkelijk aan te vallen. Als het een vechtpartij was geworden wat was ik daar mee opgeschoten ? Ik vermoed dat de schuld dan bij mij was gelegd ook dat nog. Uiteindelijk ben ik gestopt met de nota bene sociale opleiding. Ik vond het een en al schijnheiligheid en leerde er erg weinig inhoudelijk en werkloosheid dreigde toch al na voltooien opleiding. Ik word nog steeds aangevallen nu in mijn woonomgeving door types als in die demo in Amersfoort aanvallen zo als je in docu ziet waar van Link.
Mijn reactie is me niet laten provoceren. Ik heb de gang van zaken wel gemeld bij instanties maar krijg geen hulp.
Als je man bent en aangevallen is dat anders dan als je vrouw bent vraag ik me af. Mogelijk word er gedacht ach een man die moet niet zo zeiken. Mijn idee is als je getuige bent van pesterijen en aanvallen bemoei je er dan mee. Laat zien dat degene die word aangevallen niet alleen staat. Niet stellen o maar je bent een homo zoek het maar uit ook niet o je bent GEEN homo zoek het maar uit.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech