Reageer op:

Leugens en verdraaiing van

Leugens en verdraaiing van Graaff - het wordt saai en strontvervelend.

u liegt, lastert en biedt geen bewijs.
Wanneer heb ik het volgende gedaan?
"hij maakt willekeurig mensen uit voor fascist"
Dat doe ik namelijk nooit.

U maakt mensen uit voor holocaustontkenner, te pas en te onpas, dat is net zo ongepast als mensen ongefundeerd voor nazi uitmaken.
En rechtstreeks maakt u ze misschien niet voor fascist uit, nee, u krijgt een rare smaak in de mond. Het doet u denken aan een bepaalde periode.

"en stalkt deze"
Ik ben nooit aangeklaagd noch veroordeeld voor stalking (belaging). U liegt en lastert daarmee.
Gaat u dit terugnemen?
"Geen bewijs voor grafroof, ik ben nooit veroordeeld"

Omissie na omissie, na omissie.
Als je in een winkel loopt, en je stopt iets in je zak en loopt weg zonder af te rekenen Graaff, wat ben je dan?
Juist, een winkeldief. Als je veroordeeld wordt, maakt dat je slechts een veroordeeld winkeldief. Met hopelijk een bijpassende boete.
Dus als jij iets van een graf of bij een grafmonument weghaalt, wat ben je dan? Juist, een grafrover.
Was niet eens zo moeilijk die verbinding te leggen in hè?
Wat jij beweert is dat wanneer jij bij een kleuterschool gaat staan en je potlood uitvent, maar je kunt op tijd wegkomen op je vouwfietsje en je in de bosjes verstoppen, jij geen schennispleger bent, want je bent niet veroordeeld! Even nuchter proberen na te denken Graaff, je voelt zelf hoop ik aan hoe fout dit allemaal klinkt. Je kunt dit net zover doortrekken als je wilt trouwens. De bevrijders van Berlijn hebben niet geplunderd, gemoord en verkracht, want ze zijn er nooit voor veroordeeld zeker? Het heeft niet te maken met veroordelen, Graaff, maar alles met eigen verantwoording en fatsoen.
Er is bewijs dat je er met een krans vandoor ging en er is bewijs dat je een niet nader te noemen beursorganisator tot in zijn woonplaats en straat lastig viel en je als de eerste de beste struikrover in de bosjes verstopte toen hij het gesprek met je aan wilde gaan. Toon dan ook dat je er twee hebt en zeg hier dat je dat inderdaad gedaan hebt.
Hoe kun jij met droge ogen beweren dat je niet van pad aan het raken bent?
Dat zal ik je uitleggen, je zou eens onderzoek moeten laten doen naar een 'parafile stoornis niet nader gespecificeerd' en dan vooral duidelijk zijn naar de psycholoog dat je er een opmerkelijk genoegen in schept om de woorden Nazi en Holocaust te tikken en te bezigen. Dat het je opwindt hele Wikipedia pagina’s naar de Filistijnen te helpen omdat je er 6 keer per regel het woordje Nazi en Holocaust tussen moet zetten. En dat het je op een bijzondere wijze opwindt mensen te beledigen en allerlei gekke naampjes toe te dichten. Ik doel dan op die wekelijkse vervuiling van je in de ingezonden stukjes op Krapuul. Telkens maar weer de demissionair-MP 'Rutto-de-Grutto noemen. Hoe volwassen ben je dan met je dik 70 jaar? Ik kan nog wel een tijdje doorgaan met vreemde gedragingen van je te benoemen, maar met een beetje zelfonderzoek kom je er vast wel uit. Anders is er tenminste nog een galeriehouder in Amsterdam die je wel wat hints kan geven en staan er op Youtube wat filmpjes van je merkwaardige krantenwijk in Tilburg, je arrestatie in Houten etc.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech