Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
De verplichting der Rechtspraak 
j.a. van der hoek - 20.09.2007 14:54

Beste Dienaars der Rechtspraak....



Als collega en privaatmagistraat roep ik u op, om mijn standpunt wettechnisch en naar wetswil en weten te beschouwen tot de slagvaardigheid der betrokken artikelen, die de regering zullen vallen, het koningshuis zal laten aftreden, en de mogelijkheid schept, om een Nieuwe Staatsstructuur te creeeren, het Regeren via Internet, de inbreng als belangrijkste doel de functionaliteit en wilbaarheid en rendement van de Idee, die de maatschappij en dus ieder individueel leven in Nederland inricht, een soort Staten Generaal Individu, met Nederland als hoofdstad van de Wereld voor Nederlandse paspoorthouders, de Wereld als je land, je land als je hoofdstad, de Euro als je munteenheid, en je 15 Europese provincien als 1 federaal geheel, bereikt via de acceptatie van de Wijste Weg, dat is de draagkracht aan intellect en inzicht via internet ophogen, zodat al snel 1 Federale internetcommunitie bestaat,.

Als 1 Individu de meerderheid der mens het inzicht geven tot Het Wijste Besluit, wat in principe, met een internetsnelheid van 2.5 mld. e-mails per dag in Nederland, de laaste feiten en ontwikkelingen bij een ieder als gelijke informatie tot het Wijste Besluit binnenkomt, waarop de verkozenen en experts, dus politici en ambtenaren en daarnaast concurrerend, bedrijfsmatige relevante bedrijven en hün inschrijvingscontracten met De Nederlandsche Burger, met nog nuttige bijvoegingen sneller en duidelijker een 100% rendementsbesluit tot allocatie belastingopbrengsten en/of investeringen vanuit belasting-besteding.

Een burger bestaant uit 17 mln. ogen, die gefocust zien tot de kern en essentie van materie, overeengekomen tot de Eindkeuze(een soort 5 tegen 5 qua ideen en argumenten beide kanten, samengevat in een simpele internetvoting,) als enigste regering in Nl. zowel plaatselijk(gemeente) alswel provincien en nationaal.

Dit helemaal officieel, dus ook stemmen via internet, is de eerste basis, incl. bepaalde referenda-inspraak(inrichting groen in buurt, etc. is de burger/regering die NL dan meekrijgt( ongeveer iedere stemgerechtigde).

Liever dan nu: de paar slinks gekozen en aangestelde interne bedrijfs- en politiekgerichte korte termijn aanwezigendie uit eigenbelang meer goed doen voor zichzelf, dan de burger er baat bij heeft, en zelfs de burgers schaadt.

Dus er is een enorme perspectiefverbreding en uitdieping mogelijk, dan nu via smeergeld en hielenlikkerij het geval is.(Bijlmeraanslag-Mainport Schiphol 1983-86, kerosinekortingen voor Shell met Boskaliscontracten in ruil voor mevr. Maij-Weggen, Mevr. Borst d'r schoonzoon van Boxtel en de Hell's Angels subsidie via zelfde departement, Lubbers' hcs dat via zijn broer en neef Karadiz al contracten had in voormalig Servie voor de bouw van wat ze daarna via afspraken hebben ingegooid bij (de tegenstander) en Lubbers mocht dat onder eigen Nato bescherming weer opbouwen, met hcs..(etc...list goes on and on....)

Dus beste medelanders, laten we onze schurken en criminelen nu eens wettelijk afwerpen, eer wij tot dezelfde diepte vervallen, en mijn informatie gaat véél verder dan bovenstaande alleen....incl. Mieremet-excecutie, Endstra, Mink Kahn, 420.000 doden aan vliegtuigaanslagen wereldwijd, etc...

IK heb genoeg informatie om een herhaling van de Ceaucescueaafhandeling te herstarten, alleen dan hier in Nederland...

Ik bevindt mij in Dire Straits, ben schaatskampioen zonder schaatsen, die zou ik nu graag willen lenen, in de vorm van wetsboeken en artikelverwijzing tot secondant tot mijn te beginnen rechtsgang.....

Zoek dus subsidiaries om mij bij te staan in mijn rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden, het Oranjehuis, en de ontbindingsprocedure wettelijk van de overheid, tot een nieuw uitgewerkt staatsprincipe, gebasseerd en gericht op het Individu, de basis van alle wetgeving....

Met vriendelijke groeten, het onderstaande bevat een summiere aanleiding tot bovenstaande,

Kijk uit naar Uw Expertise,

Mvg. J.a. van der Hoek Privaatmagistraat,

191375603 sofinr.nl



E-Mail: i.m.weazle...2@orange.nl
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.