Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Hypoallergeen 
NN - 14.02.2011 18:39

Oh, ik was hypocriet? Jij bent degene die over fatsoen en niet onderbouwde kritiek begint en vervolgens precies hetzelfde doet waar jij mij van beschuldigt.

Daarbij heb je het voor elkaar gekregen om geen enkele vraag te beantwoorden uit mijn bericht en ben jij dus degene die er voor zorgt dat het gesprek een andere kant op gaat dan de bedoeling was.

Goed, misschien zit er nog een cariere als politici voor je in; je kan niet goed argumenteren maar je bent er wel goed in om jezelf op een voetstuk te zetten. Net zo goed als de gemiddelde snobistische alleswetende Geenstijlbezoekende Nederlander. Gefeliciteerd! Je bent middelmatig. En nog steeds een conformist.

Het was hoe dan ook zeer amusant met jou gedold te hebben. Hup, terug het klaslokaal in! De leraar wil zijn appel gepoetst hebben.
nn - 14.02.2011 15:27



Vreemd, zorgwekkend, *wow*, net van de middelbare school, voor de laatste NN, je post is compleet zinloos en lijkt er slechts op bezien je frustratie te botvieren. Begin eens met onderbouwen voordat je iemand de grond in gaat trappen (wat je sowieso nooit moet doen, maargoed, fatsoen is een karaktereigenschap waar niet iedereen mee bedeeld is).

Ik denk dat mensen hier bepaalde processen en tendensen proberen te beschrijven en dat in een goter geheel trachten te plaatsen. Als je het zo goed weet, dan kan je 'kennis' beter ter beschikking stellen.

Kritiek doe je ten alle tijden constructief, nooit destructief.

Wat dat betreft heb jij een veel belangrijker les nodig

gevoel voor  
humor - 14.02.2011 16:39

jongens toch. wat een azijnpissers.
Anarchisme en amateurisme 
NN - 14.02.2011 13:49

Extreem-links heet anarchisme en extreem-rechts libertarisme?

Wow. Kom je net uit de les maatschappijleer stappen? Hoefijzers? Twee hoefijzers?

Wat betreft de nieuwspubliceerder. Dit is geen nieuws en voor een column of wat het ook mag zijn is het zeer inaccuraat en amateuristisch geschreven.. Doe eerst maar eens wat onderzoek voordat je weer iets publiceert.

Dat je niet begrijpt wat de eerste aanvuling probeert te zeggen is zorgwekkend en een beetje vreemd, eerlijk gezegd.
politiek 
nn* - 14.02.2011 13:40

Extreem links heet het anarchisme, extreem rechts libertarisme. Er zijn verschillen, maar het ligt dicht bij elkaar. Dat je het politiek spectrum op een horizontale as van links naar rects kan leggen klopt niet, het is op z'n minst een hoefijzer (waarbij extreem links en extreem rechts steeds dichter naar elkaar zullen trekken), maar ook dat is eigenlijk niet goed weer gegeven. Hierbij vergeet je namelijk de andere variabele; progressief - conservatief, die naarmate je verder van het midden (van de hoefijzer) verwijderd raakt, steeds belangrijker wordt in het bepalen van de plaats binnen het politieke spectrum van een partij of persoon. In die zin kun je het nog het beste zien als 2 hoefijzers die ondersteboven op elkaar liggen, een soort 8 waar de boven- en onderkant een opening kennen
4 NN, Fatsoen? 
nn. - 14.02.2011 17:52

In al je kortzichtigheid ga je niet op de door mij gestelde argumenten in, probeer je daarnaast de aandacht af te leiden door over anonimiteit te beginnen (ehmm, kijk vooral ook eens naar jezelf; hypocrisie maakt je statement namelijk niet sterker en je geloofwaardigheid niet groter), en ga je ook nog eens in op de manier waarop discussieren en argumenteren op een positieve manier kan worden ingezet - laat me raden, onder het mom van vrijheid van meningsuiting zeker?

Je vertoond zo pijnlijk veel kenmerken met de gemiddelde GeenStijl bezoeker. Auw.
Fatsoen? 
NN - 14.02.2011 16:51

Hoe fatsoenlijk is het om anderen anoniem te bekritiseren op de kritiek die zij leveren?

Hoe fatsoenlijk is het om inaccurate informatie als nieuwsbericht te plaatsen en niet eens de moeite te doen om iemand te begrijpen die jou corrigeert?

Waarom moet kritiek altijd constructief zijn?

Ik heb wat constructieve kritiek voor je; wees eens wat minder conformistisch!
Anarchisme op rechts 
Anonymius - 14.02.2011 12:58

Sorry vriend, maar van deze aanvulling kan ik geen hout maken.

... 
nn - 14.02.2011 13:46

anarchisme is het streven naar een situatie zonder hierarchie. zonder overheid, zonder burger, zonder baas, zonder ondergeschikte.

waar de (liberalistische) VVD naar streeft is een situatie waarin de vrije markt alle macht heeft, zonder gekortwiekt te kunnen worden door de overheid. de overheid is echter nog steeds aanwezig, want wie moet er anders de belangen van de vrije markt beschermen?

de volgende keer dat je zoiets post, beste anonymous, lees dan ff verder op die wikipagina dan de eerste zin..

also: weet je dat de naam anonymous hele andere associaties oproept na recente gebeurtenissen dan slechte artikeltjes over dat de VVD anarchistisch zou zijn?
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.