Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
mening 
Rene H. - 14.03.2006 11:19

Sadamm is een misdadiger en ik heb er geen problemen mee dat hij in de gevangenis zit en veroordeeld wordt. Je kunt echter boeven alleen door boeven laten oppakken.
Bush geeft nu ontzettend veel geld aan de oorlog tegen terrorisme en de veiligheid van de V.S. uit. Het heeft geholpen want er zijn geen nieuwe aanslagen, maar het beeld van de V.S. in de wereld is onherstelbaar beschadigd. Uiteindelijk zal de V.S. vertrekken uit Irak, maar dat zal niet onder Bush zijn.
Ik vind dat de V.s. het goede voorbeeld moet geven en zelf moet beginnen met het ontmantelen van zijn eigen kernwapens. De V.S. is de strijd momenteel aan het verliezen. En wij kunnen alleen nog maar hopen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.