Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Tijd 
Anoniemske - 09.01.2006 19:00

Hoihoi,
Hoe kan op maandag 9 januari nou een bericht worden geplaatst dat om 19:30 iets is gebeurd. Het is nu 19:00, dus we lopen op de tijd vooruit. Ik vind het leuk als er een actueel overzicht wordt geplaatst, maar zooooo actueel hoeft het nou ook weer niet...
Onderkoelingsverschijnselen?? 
Jen - 09.01.2006 16:06

Hoorde net op het nos nieuws dat er een acttvist is afgevoerd met onderkoelingsverschijnselen en dat er meer mensen in lock -on's zijn die het zelfde ervaren. Klopt dit?
enig idee hoe het met de mensen in de tunnels is?
tactiek 
Farshad - 09.01.2006 00:38

Ik vermoed dat de M.E. heel lang zal proberen te wachten, zodat de mensen moe worden. Dan zullen ze aanvallen en het bosje proberen te veroveren.
Honderden Schinvelders trekken bos in 
buurman - 08.01.2006 18:10

druk
druk

SCHINVELD - Na afloop van een demonstratie in Schinveld tegen de kap van zes hectare bos zijn zondag ongeveer vijfhonderd demonstranten ondanks een verbod het bos in getrokken. De Schinvelders kwamen langs verschillende politieafzettingen, zonder dat ze werden tegengehouden.


De demonstranten houden zich op in het bedreigde bos om een naderende ontruiming zo veel mogelijk te bemoeilijken.

Tijdens de demonstratie tegen de kap, georganiseerd door de regionale afdeling van de SP, waren de demonstranten opgeroepen het bos in te trekken.

De actiegroep Groenfront! riep het bos uit tot bevrijd gebied en vroeg de demonstranten zo lang mogelijk te blijven. Om de tijd te doden, werd onafgebroken uit volle borst het Limburgse volkslied gezongen.

bron telegraaf

E-Mail: buurman_amsterdam@hotmail.com
Ontruiming actiekamp in Schinveldse bossen 
Joop - 09.01.2006 08:54

Mensen maak je niet te druk. Jullie hebben toch weer verloren in naam der wet zijn moeten jullie het bos verlaten. Laten we vandaag voor P. Sharon bidden, dat het goed komt met deze man. Dus om 13-00 op de Dam.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.