Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Belachelijk 
Nederlander - 17.03.2006 06:17

Dit is toch kortzichtig. Ik weet niet welke stichting dit heeft geschreven maar rita verdonk leunt op extreem rechts? Maak het nog gekker.
Rita verdonk is hard, te hard. Maar alof er alleen neo nazi's zijn die rita verdonk steunen. Half nederland steunt haar.
En als ze praat met een neo nazi van germaanse jeugd dan wil dat toch niet zeggen dat ze zelf dat ook is?
Verdachtmaking door associatie is achterhaald 
Vikingdread - 13.03.2006 14:42

Oh jee, minister Verdonk praat met een bestuurslid van de Germaanse Jeugd Nederland!

Ik heb minister Verdonk ook wel eens in een moskee gezien in gesprek met een imam (die overigens hartelijk weigerde de hem toegestoken hand te schudden, maar dit terzijde...), is Rita nu ook een extreme moslim?

Dit uitgekauwde truukje dat je hier gebruikt heet verdachtmaking door associatie:

je brengt "je slachtoffer" in verband met iemand die je verwerpelijk vindt en betoogt dat "je slachtoffer" dus ook verwerpelijk is.

De Farizeeën probeerden het al met Jezus: "Hebben wij u niet met tollenaars gezien!?".

Hou er toch gewoon eens mee op, losers. Verdachtmaking door associatie is dom en achterhaald. Probeer eens op inhoudelijke gronden de degens te kruisen.

N.B. Het zou mij een lief ding zijn wanneer Verdonk jullie juridisch zou aanpakken voor alle ongegronde beschuldigingen en verdachtmakingen die jullie aan haar adres maken.

Website: http://www.justitie.nl/organisatie/verdonk_nl/
 
Ranzerd 
VMBO'er - 13.03.2006 17:15

Vikingdread, jij was toch diegene van NR die allerlei ranzige sexadvertenties op het internet zette waarin je vroeg om vrouwen "met volle schaamlippen" of zoiets? En jij bent toch ook die fascist die trots is, omdat tie een blanke Germaan is?


Vikingdread is NR 
NN - 13.03.2006 15:47

Vikingdread, pleurt effe lekker op naar je eigen Nieuw Rechts-forum.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.