Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Rita 2 mei in Amsterdam 
nn - 02.05.2006 05:27

Bethaniënklooster Amsterdam (02 05 06)

Op dinsdagavond 2 mei aanstaande komt VVD kandidaat lijsttrekker Rita Verdonk naar Het Bethaniënklooster in Amsterdam om met VVD leden in gesprek te gaan. Rita Verdonk heeft er voor gekozen om het aantal onderlinge debatten met de andere kandidaten te beperken om genoeg ruimte te hebben om met de leden zelf in gesprek te gaan.

De avond begint om 20.00 uur en u bent allen van harte welkom vanaf 19.30 uur in Het Bethaniënklooster, Barndesteeg 6B in Amsterdam (nabij de Nieuwmarkt). Voor routebeschrijving zie www.bethanienklooster.nl

Meer informatie: Mark Doorn 0655307066


Rita en extreemrechts 
Reus-Lucius - 03.05.2006 23:11

R.P.T. Geweldige goede aktie vooral doorgaan zo !!!!

Nog een tip voor jullie Rita mag zich "verheugen" in de belangstelling te staan van extreem rechts groepen en individuen.

Zou de VVD zitten te wachten op een fractievfoorzitter/lijstrekker die gesteund wordt door extreem rechts?




Pas op! 
H. Salavila - 02.05.2006 08:17

Een (niet zo slimme of in provocatie geinteresseerde?) N.N. heeft letterlijke info afkomstig van 'n VVD-site geplaatst (incl. contactpersoon en tel.nr.). De Barndesteeg is 'n steeg! (erg nauw dus!!!) Wie daar op 'n voorspelbare manier protesteert, loopt nogal makkelijk allerlei risico's. Dat levert dan precies de plaatjes op die Verdonk aan populariteit zouden kunnen helpen.
Niet doen dus!


E-Mail: rebelact@ddh.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.