Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
geen stijl 
moi - 08.05.2006 22:21

Hey peterrrr

Flikker op naar geen stijl man. Als jij je niet druk maakt over het feit dat de politie mensen selectief naar hun ID vraagt moet je maar eens een boekje over politiestaat,fascisme,wo-ii,joden etc, opslaan. Of Big Brother van George Orwell, of gewoon iets anders dan geen stijl. OK?

go away

Bekendheid reden genoeg voor arrestatie? 
Paul - 09.05.2006 11:27

Het relaas van Krijtje is veelzeggend en in-en-in-triest. Dat je eventuele lokale bekendheid al kan leiden tot preventieve arrestatie is te gek voor woorden. Is het gedrag van de Leidse politie kenmerkend voor hoe korpsen ook elders in het land om gaan met lokale bekende activisten die mogelijk overwegen in actie te komen tegen Rita Verdonk als zij weer ergens opdraaft op een lokale VVD-party?? Wat staat Zwolse activisten woensdag te wachten als zij mogelijk willen gaan protesteren tegen het beleid van Verdonk? Elders op IndyMedia is te lezen dat Verdonk woensdag bij de VVD Zwolle te gast is. Nu reden te meer voor lokaal protest tegen Rita, maar ook tegen overspannen repressief politie-beleid.
id 
Peterrr - 08.05.2006 21:30

Da's toch ook stom dat je je id vergeet mee te nemen.
Zo'n id-kaart is toch op pinpasformaat?

Als je je niet kunt identificeren moet je je ook niet aanstellen dat je wordt 'lastiggevallen' door de politie. Hahaha wat een verhaal weer dit.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.