Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ga eens werken wil je, luie kapitalisten 
arbeider - 16.05.2006 00:12

zeker te veel vrije tijd ?
gekke dezerteurs... 
quorporaal quatsch - 16.05.2006 19:10

Wat een schufterige maffe taartsmekende fasco-marionetten! 'Onze jongens' zijn behoorlijk zenuwachtig voor de komende oorlog, als heldhaftige clownsbataljons niet eens herkend worden als bondgenoten voor een absurdere wereld, maar pardoes als grove bedreiging van hun militaire speelgoedwinkeltje van dood en destruxzie gezien worden. Clowns, goed werk; laat dit in godsnaam als ammunitie werken voor komende avonturen. Deze missie laat immers als niets anders zien dat clowns broodnodig zijn in een wereld waar dit soort groeneboordencriminelen zichzelf dusdanig serieus nemen dat ze overgaan op de botte bijl. Nog trauma's bekend onder de kinderen? Tot slot... aanklagen die handel. Een tank is geen huis, laat staan breuk, laat staan VREDE. Kom nou.

oorlogshitsers, ingeruuuuuuuukt, venus!

kusjes.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.