Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Vrijheid 
JeeCee - 30.05.2006 11:47

Aangezien we in een vrij land wonen, moeten alle groeperingen zich kunnen uiten hier in Nederland. En daar hoort zowel extreem-links als extreem-rechts bij. Is het niet meten met twee maten om extreem-rechts te veroordelen en schande te spreken van hun actievoeringen? Hun acties zijn in elk geval vreedzaam en gaan niet gepaard met rellen tegen politie en ME. Dit gebeurt wel regelmatig wanneer extreem-links in actie komt. Al dan niet tegen extreem-rechts.
Dus wat mij betreft, laat die NA-ers toch. Ze kunnen beter laten zien dat het een stel malloten is dan dat er iets geheimzinnigs rond hun groep hangt en daardoor mensen sympathie gaan tonen.
foto 
nn - 30.05.2006 18:04

het gaat hier om een anp foto
Onbelangrijk 
Maurits - 28.05.2006 14:37

Ik heb gisteren op 27.05.2006 een gedeelte van de demonstratie
van de NA gezien en vind het uberhaubt onbegrijpelijk dat ze de
stad in zijn gekomen en dat dhr Cohen dit toelaat zo'n achterbakse organisatie zoals eerder vermeld.Ik hoop dat er mensen die bij de AFA actief zijn.Een klacht bij de stadsdelen ingediend word en vooral bij Groenlinks en de PVDA.Dit is jaren lang niet mogelijk geweest en anno 2006 wel beetje vreemd.Maar de volgende stap is opzouten met dit soort uitschot.Vooral de politie die dit soort demo's steunt schande en vooral voor de buren hier in Oud Zuid.Waar ik zelf ook woon dit kan niet en dit mag niet.Mijn steun heeft de AFA.Ik had ondertussen wel meer reacties verwacht magoed misschien komt het nog.
mening of veroordeling? 
Daantje - 30.05.2006 12:20

Ik ben in absolute ongeloof wanneer ik dit bericht lees, gezien de feiten alleen al. Dat een groep mensen tegen pedofilie demonstreert, is een niet te beargumenteren daad van goedheid. Dat deze mensen openlijk uitkomen voor hun liefde jegens Hitler, is kwetsend en zeer aanstootgevend tot averrechtse reacties op de demonstratie. In principe werken zij zichzelf alleen tegen, omdat de volledige aandacht wordt gericht op henzelf, niet op datgene waar zij voor samen gekomen zijn. Ik voer hier geen debat tegen neonazi's, nee, ik veroordeel hen ook niet. Ik vind alleen dat deze generatie (16 - 30jaar) totaal geen recht heeft om rassenhaat en andere vormen van discriminatie te prediken, o.a. gezien de goede leefomstandigheden die hen geschonken zijn in dit geweldige, vrije land.
Mijn teleurstelling in de medewerking van verschillende autoriteiten in deze demonstratie had beter georganiseerd kunnen worden, het wet boek even nalezen bijvoorbeeld..
Droevig Nederland 
Dewanand - 28.05.2006 12:33

Onderwerp: droevig Nederland

toen ik twintig jaar geleden in Nederland kwam om te studeren was het hier veel leefbaarder. Nu krijg ik het gevoel dat Nederland een droevig land is. Velen zijn verbitterd en isoleren zich. Internet is een haatdragend medium geworden. Men gaat niet meer constructief om met elkaar.

Onder allochtonen en hindoestanen constateer ik ook verbittering. Vele allochtonen extremiseren steeds verder. Dit zie ik dagelijks om mij heen.

Afa beschikt echter over te weinig deskundigheid om dit complex probleem op te lossen. Ik zou u hierom willen verzoeken om ruime aandacht te schenken aan mijn boeken, met titels:

Dynamisch Vreemdelingenbeleid

en Koran: verbieden of herschrijven.

ook boek: Altecrea, de Technische expansie van Krishna,
is nuttig.

Elke HIndoe keurt in principe haat en geweld af. Het hindoeisme is pacifistisch en verlangt van de mens dat hsij zich alleen richt op het voltooien van de individuele karmische plichten, zonder enig wezen kwaad te doen. In theorie zou de hele mensheid in grotten moeten gaan wonen, om te transcendenteren en hogere wijsheden te verkrijgen. Maar ja, dat kan niet, want wij zijn nu consumptiemachientjes.

Het rechts extremisme in Nederland is zorgwekkend. Ik onderzoek dit al heel lang en ken hen persoonlijk. Ik publiceer hierover vrij veel.

Mijn tien boeken publiceer ik op 16 juni 2006 op de website Kritisch Podium Dewanand ( http://www.dewanand.nl), als ik veertig word.

tot zover,

Dewanand
Hindoeschrijver en onderzoeker
 waldo@wanadoo.nl










E-Mail: waldo@wanadoo.nl
Website: http://www.dewanand.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.