Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hee krakerts 
. - 03.07.2006 11:30

Als daar dure woningen in komen, kunnen mensen met een hoog inkomen in de sociale woningbouw-sector (scheefwoners) doorstromen naar deze woningen, waardoor de wachtlijsten kleiner worden en jongeren en minder kapitaalkrachtigen meer kans hebben op woonruimte. Fantastisch toch? En dat na 30 jaar leegstand!


black en 
dekker - 03.07.2006 11:59

Helaas schijnt het zo te moeten zijn dat er voor elke gerealiseerde huurwoning eerst minstens drie nieuwe koopwoningen moeten worden gerealiseerd. Die moeten dan betaald worden door het slopen van vijf sociale huurwoningen. Als ik mijn telraam er dan bijpak wordt ik daar niet erg gelukkig van, en ga ik dus maar zelf woningen veroveren op het "groot-kapitaal". Jaren klussen is dan het enige alternatief. Als er dan zo'n popijopi in zijn slee de straat in rijdt en met zijn "fantastisch plannen" loopt te zwaaien wordt ik daar onpasselijk van. Dan gooi ik mijn blijf-van-mijn-huis-lijf in de strijd. Kom op mensen zo moeilijk is dat toch niet te zien wie hier de dikke boterham van eet: de lui die helemaal geen trek hebben in het verkleinen van wachtlijsten waardoor jongeren en minder kapitaalkrachtigen meer kans hebben op woonruimte. 30 jaar wachten en 30 jaar leegstand gaat samen.

E-Mail: krakengaatdoor.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.