Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
doorgaan 
nn - 17.08.2006 22:35

Dat EORG de bezettingen momenteel niet meer wil doen om zo zich volledig te storten op deze nieuw ontstaande situatie en zich wil gaan inzetten voor commissies en dergelijke om het leven in de bajes te verbeteren en/of aangenamer te maken, valt te begrijpen.
Maar dat betekent niet dat anderen ook geen directe actie meer hoeven te organiseren. de bajesbood blijft een uitwas en symbool voor een mensonterende en fascistuide "vreemdelingen"-beleid, een onmenselijk beleid. Alles op alles zal dan ook gedaan moeten worden om dit beleid te stoppen, de bajessen af te breken en iedereen die zich hier wil vestigen welkom te heten.
Een doekje voor het bloeden, in dit geval verbeterde bajesomstandigheden is niet genoeg. het haalt de aandacht af van het werkelijke doel, mensen zijn nooit illegaal, mensen horen vrij te zijn en de bajessen moeten vernietigd worden.

Niet open, maar slopen!
Duidelijk 
Answer - 17.08.2006 22:40

Oke, wel slordig dat jullie dit niet even hebben gemeld destijds.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.