Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
@Mike 
Jo Jansen - 14.10.2006 17:00

@Mike
Nou Mike, ik moest ook sommige zinnen twee keer lezen. Met een beroerde spelling maak je toch een slechte indruk. Men zal je minder snel serieus nemen.
ter aanvulling 
mike - 14.10.2006 16:54

@Sebas

Waarom worden mensen hier nu weer beoordeeld op een spelfout, het gaat toch om een mening die iemand geeft, die mening is toch overgekomen.........je snapt het toch......doe niet zo moeilijk.





vandaar dat ik toch meer naar rechts neig waarschijnlijk.......


nog een filmpje 
nn - 02.10.2006 16:37

Op AT5 is nog een filmpje te vinden, waar ook te zien is hoe een Belgische auto (al dan niet van De Winter) wordt vernield.
 http://www.at5.nl/video_player.asp?newsid=21253

Het zijn wel weer allemaal in het zwart geklede blanke middenklasse pubers zeg, maar goed... beter dan niks
W. 
Ninel - 14.10.2006 18:36

Jongens, het probleem met mensen als Smit is dat ze geen argumenten hebben. Ik heb vaak genoeg getracht serieus de discusieren met (extreem)rechtsen, maar ze komen alleen met drogredenen, cirkelredenaties en volledig ongefundeerde generalisaties. Met zulke mensen valt simpelweg niet in discussie te gaan aangezien zij de kunst van het argumenteren niet beheersen op het niveau van een politiek of academisch debat. Ik zeg daarmee niet dat een wall of sound effectief is, maar het is ook erg simplistisch te menen dat je kunt praten met iemand als Smit. Mensen die zulke denkbeelden koesteren als de NR bewijzen alleen daardoor al ongeschikt te zijn voor argumentatie, aangezien die denkbeelden zelf al berusten op pertinente onwaarheden.
Democratie betekend niet dat iedereen zomaar alles mag brullen, zeker binnen de Nederlandse democratie is het zo dat racisme en discriminatie verboden zijn, en als de overheid hierop in de kielzog van fortuynistisch-populisme niet thuis geeft in de waan dat verkiezingsresultate belangrijker zijn dan politieke integriteit, is het aan activisten als dezen om discriminatie te bestrijden. Als je zelf een betere methode weet: laat het horen, maar het is te simplistisch om deze mensen zo af te kraken, zeker als je zelf niets doet.

Ninel

P.S. Voor de genen die mijn objectiviteit in twijfel wensen te trekken: nee ik was er niet bij, en nee ik ben geen kraker.
Dame 
Hans - 14.10.2006 16:55

Even off topic:
Mag ik het adres van de mooie dame op foto 4??
Als de dame in kwestie dit zelf leest, mail me maar ;-)

E-Mail: hans33years@hotmail.com
eens 
Mike - 14.10.2006 16:49

Hoi,

ik ben het er ook helemaal mee eens dat iemand zijn eigen mening mag komen publiceren op de "spreeksteen".
Is het niet een beetje triest als daar mensen doorheen gaan staan gillen?

dat ze uberhaupt de moeite nemen om naar de "spreeksteen" toe te komen om iemand uit te joelen vindt ik persoonlijk al erg sneu, dat zegt ook al weer iets over de persoonlijkheden natuurlijk (of dat iets met "links" te maken heeft hou ik in het midden ;)

al met al ieder zijn ding, respect naar elkaar en uiteindelijk zorgt de democratie wel voor de juiste wending.

groet,
Mike
reactie op Ninel 
koetjeboe - 14.10.2006 19:13

" Jongens, het probleem met mensen als Smit is dat ze geen argumenten hebben. Ik heb vaak genoeg getracht serieus de discusieren met (extreem)rechtsen, maar ze komen alleen met drogredenen, cirkelredenaties en volledig ongefundeerde generalisaties. "

En DAT kun je dus mooi aantonen door met ze in discussie te gaan.
Dan kan ieder weldenkend mens duidelijk zien dat Michiel Smit en de zijnen inderdaad weinig tot geen echte argumenten hebben.
Door meneer Smit de kans te ontnemen om te praten ontneem je hem de kans om zichzelf te kijk te zetten. Maar dat is wellicht te ingewikkeld voor de gemiddelde 'activist' om te doorgronden.

Alexander
duits 
nn - 01.10.2006 15:33

je had het beter gewoon in het duits kunnen doen, want dit is meer een soort mengelmoesje met allerlei spelfouten en germanismen, totaal niet leesbaar!
weghalen 
xxx - 01.10.2006 19:20

de tekst van deze nazi hierboven mag verwijderd worden.
slim? 
Nomen Nescio - 14.10.2006 22:49

Michiel Smit leeft van de gratis publiciteit die jullie hem gunnen door met dit soort acties hem het spreken te verhinderen.
Veelzeggender is dat er vrijwel niemand was om de man aan te horen. Dat zegt iets over zijn kwaliteiten als spreker en de idioterie van zijn ideeen. Het treurige is dat Michiel Smit nu juist weer in de schijnwerpers staat als een man die zijn mening niet vrij kan verkondigen, ipv als een man die een verderfelijke mening heeft...

"Never argue with a fool, people might not know the difference."
Kleuters 
Pierre - 14.10.2006 17:03

Stel je laat iemand gewoon zijn woord voeren, en reargeert daar even normaal op dan krijg je een discussie. Blijkbaar kan dat niet, en de enige reden die ik daarvoor kan bedenken is dat jullie wat moeite hebben met een inhoudelijk weerwoord, een gevolg van gebrek aan tegenargumenten.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.