Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Frits - 04.11.2006 22:02

Moet ik dat zomaar geloven? Of zeg je dit gewoon om het verhaal kloppend te maken? Het kan toch ook dat de kranten gewoon niet achter jullie standpunt staan?

Frits
Advertentie 
Arend - 04.11.2006 21:48

Dat kranten zo'n advertentie weigeren komt doordat ze angst hebben om daarop aangesproken te worden en andere adverteerders te verliezen. Het lijkt me niet dat de vrijheid van meningsuiting in dit land hier mee gediend is.
Frits - 04.11.2006 21:35

"Een opvallend punt was voorts dat de advertentie die in de landelijke pers zou komen onder het motto ‘Alle lastige kinderen het land uit PARDON? door tal van kranten toch geweigerd is vanwege de tekst die te controversieel zou zijn. Waarmee maar weer eens is aangetoond hoe vrij ons land in werkelijkheid wel niet is. "

Zoals je het nu zegt wil je kranten dwingen om het poster te plaatsen. Is dat niet het tegenovergestelde van de vrijheid waar je het over hebt? Heb je dit echt zo bedoeld of heb je je stelling gewoon een beetje onduidelijke opgesteld? Graag wat meer duidelijkheid over dit.

Alvast bedankt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.