Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hoera hoara! 
Smurf - 23.11.2006 22:47

Een nederige groet van de smurf. Ik moet zeggen die scenepoints verdienen jullie wel ;-).

Al dat actie bier verdienen jullie.
Wat een bastards, maar hoevaak ze ook de celdeur achter ons dichtslaan, onze idealen en strijd daarvan zal doorgaan!

Veel geluk en tot de volgende keer op de barrikades!
Hoera! 
Jazzz - 24.11.2006 20:46

Hoera! Gelukkig zijn jullie weer vrij en blij!!!!
Heel veel liefs van het meisje met de slijptol... :(
leuk baantje?? 
Pappie - 20.11.2006 08:25

Voor het detentiecentrum in Alphen a/d Rijn.

BEVEILIGING

DETENTIETOEZICHTHOUDER M/V
Tempo Team

Standplaats
Alphen aan den Rijn

Functieomschrijving
Als detentietoezichthouder houd je je bezig met de bewaring, beveiliging, verzorging en transport van personen die in een detentiecentrum zijn geplaatst. Jij bent degene die samen met je collega's de rust en orde bewaart in het detentiecentrum.

Functie-eisen
Houd je van afwisseling en vrijheid? Werk je graag met mensen? Sta je stevig in je schoenen en ben je op zoek naar een vaste aanstelling? Dat komt mooi uit, want wij zijn voor het nieuw gebouwde detentiecentrum in Alphen a/d Rijn op zoek naar detentietoezichthouders!

Je beschikt over goede sociale en contactuele eigenschappen, hebt VMBO/MBO werk- en denkniveau en een goede nederlandse spreek- en taalvaardigheid. Daarnaast ben je stressbestendig, klantvriendelijk en flexibel, kun je goed met agressie omgaan en dien jij, evenals je directe familieleden, van onbesproken gedrag te zijn (i.v.m. milieu- en antecedentenonderzoek). Ben je bereid diverse vakgerichte cursussen te volgen, beschik je overeen rijbewijs en eigen vervoer kun je goed in teamverband werken, instructies naleven en kan jij andere mensen op een prettige manier de regels wijzen.

Aanvullende informatie
Reageer dan! Informatie: 071 512 06 88, Eveline Schrijber, Stationsplein 212, Leiden

www.tempo-team.nl


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.