Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
generaal pardon 
Annette - 29.11.2006 19:09

Het is toch te gek voor woorden om zo met mensen om te gaan! 'We willen gezinnen niet scheiden' ik hoor het nog zeggen. Hoe wil je dit dan betitelen? Een vrouw die hier is gekomen met haar 1 jarig zoontje en die na maar liefst 10 jaar zonder zoon eruit gebonjourd wordt? Moet niet gekker worden!
Rita ueber alles? 
P:addo Tasic - 29.11.2006 04:41

Rita: zij is echt wel heel erg stoer!
Rita: zij is echt wel heel erg stoer!

Inderdaad, er danst er nog maar één de tango en dat is Rita Verdonk. Het is haar gelukt. Mevrouw hoog in de boom, Rutte op de kast. Want de VVD-fractie is nu in noodoverleg bijeen om zich te beraden op de toekomst. De toekomst van Verdonk, van Rutte en van de VVD als een 'hecht geheel'. Waarom? Rita gaat zelf natuurlijk niet zeggen dat Mark Rutte dood mag vallen, want dan vliegt ze zelf. Nee, loyaal als ze is, laat dat gewoon over aan Frits Bolkestein, Hans Wiegel en wie verder nog het adresboekie staat. Slim hoor. Alleen lijkt het er nu op dat we de commissie van wijze mannen niet eens hoeven af te wachten. Het is gewoon wachten op de afloop van het VVD-beraad. Speculaties kunt u in de comments kwijt.
Update: Rutte stelt de loyaliteit van Rita niet op prijs. Hij wil geen commissie die onderzoekt hoe Rita alsnog de baas kan worden. Herhaling, geen commissie!
Update 2: En jawel, een glas, een plas en alles bleef zoals het was. Conclusie van vanavond: Rita heeft ook geen ballen meer en de VVD zwalkt verder. D66 heeft een waardig opvolger.

E-Mail: info@ikstemrita.nl
Website: http://www.justitie.nl/organisatie/minister_verdonk/
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.