Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
meedoen 
. - 07.02.2007 13:38

Je kan langs de zijlijn staan en zaken bekritiseren.
Je kan ook zelf meedoen, zodat desbetreffende workshops ook daadwerkelijk gegeven worden.

je snapt het niet 
dsnt - 07.02.2007 14:17

Als je nu eerst de brief even leest: daar gaat het dus juist om, dat volstrekt niet duidelijk is welke workshops wel en welke niet aangenomen zullen worden, en dat niet duidelijk is wat ze vervolgens met de resultaten gaan doen (namens jou? of niet). Stel dat iemand jou vraagt om mee te doen aan een of ander vaag buurtinitiatief, dan wil je toch ook dat ze eerst maar eens duidelijk maken wat ze nu precies willen?
@dsnt 
. - 07.02.2007 18:30

Sorry, je hebt gelijk. (dit mag trouwens weg)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.