Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
behoorlijk heftig 
verbreding - 13.02.2007 15:48

De actie zelf misschien niet, maar de toon van de "waarschuwing" is behoorlijk heftig. Natuurlijk kan iedereen het op zijn vingers natellen dat het "tijdperk verdonk" hier als casus belli gefungeerd heeft. En de angst van bestuurders als het richting vergelijkingen gaat naar nazi-duitsland (Reisburo Rita Poster-rechtzaak) spreekt ook boekdelen. Ik kijk niet vreemd op als de vreemdelingenbajessen worden gebombardeerd tot het nieuwe Zuid-Afrika.

Ik hoop alleen dat de schandaalverhalen over de behandeling van vluchtelingen niet worden vergeten ten gunste van verhalen over deze acties.Ik hoop dat er naast elke nachtactivist duizend dagactivisten staan.

Op het 2dh5 festival werd gesproken over een landelijk netwerk om op te komen voor de vluchtelingen. Ik ben benieuwd of dat wat is geworden.
Grammatica 
ik - 20.02.2007 16:29

 http://www.vandale.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.