Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
b en h 
XXX - 22.02.2007 15:38

Werkwijze doet denken aan de Blood & Honour idioten.
Die waren toch ook zo strak georganiseerd laatst in Uitgeest?
Anyway, alle speculaties ten spijt, in korte tijd dus veel geweld van nai's tegen mensen van "ons", misschien is het tijd voor een landelijke discussie/debat hierover wat ons te doen staat? We moeten niet lijdzaam toezien tot er eens een dode valt lijkt mij.
lekker kopje koffie 
NN - 22.02.2007 18:22

Ja, laten we vooral een kopje koffie drinken met de mensen die ons eigenlijk gewoon een nekschot willen geven.

*UGH*
ben van der kooi 
antifaatje - 23.02.2007 12:39

quote: "Ook opmerkelijk: een poster op stormfront begint een vaag verhaal over de extreem-rechtse straatactivist Ben van der Kooi (zie het artikel van Gerrit de Wit in Alert) en een soort wraak die gepleegd zou worden omdat de AIVD hem het leven zou hebben zuur gemaakt. "

Die poster op forumstront (KaKaKa) is ben van der kooi zelf, sinds zijn vakantie van staatswege is hij een beetje aan door draaien en heeft hij last van grootheids- en achtervolgingswaan.
Hij is ook een fanatiek meelezer hier op indymedia dus:

hee ben, ben je altijd al zo'n geschifte idioot geweest? of zijn ze niet zo lief voor je geweest in de bak (of mischien juist iets te lief? wink wink nudge nudge) of zou je last hebben van je geweten?
Uitzoeken 
NN - 21.02.2007 12:28

Als ze zo georganiseerd te werk zijn gegaan is het mogelijk dat het of inderdaad een knokploeg van de eigenaar was, of een groep nazis die speciaal naar almere zijn gekomen, lijkt me sterk dat dit het werk is van de lokale lonsdale/wazi jeugd
tijd 
Braam - 21.02.2007 21:34

het word wel tijd dat er wat tegen het rechtse word gedaan in almere.

maar ja ik vind het echt laf dat ze met een groep binnen zijn gestormt en de boel in de fik hebben gestoken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.