Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
stomme actie binnen 'justitie' kringen 
MM - 24.03.2007 03:33

Wat een domme eikels! Weet niet wat ze ermee dachten te winnen, behalve de drogreden 'gerechtigheid'. Noemt zijn naam niet (NN = toevallig No Name?), dus moeten we hem als potentieel illegaal behandelen. Het effect is in ieder geval een beter inzicht voor een breed publiek, van hoe het er binnen de uitzettings centra aan toegaat.

(Zo ook mijn korte illegale arrestatie tijdens het Koninginne Concert toen men mij niet in de buurt van Bea wilde hebben. Prachtig inzicht hoe DKDB en KLPD samenwerken; alsmede beveiligers/chaufeurs van Marine en Leger voor VIPS; alsmede wie de vrienden van Bea zijn zoals vele CDA kopstukken en Paul Witteman; alsmede daarna door een overheid official gewaarschuwd dat ze bij me konden inbreken zonder sporen en een echt vuurwapen achterlaten om mij als gevaarlijke gek op te kunnen sluiten; hoe de DBDB&AIVD mijn buurt uitplozen en 80 DKDB rechercheurs boven de wet staan en nergens toestemming van de rechter voor nodig hebben)
@pabie 
VK - 24.03.2007 15:24

@pabie

Wellicht aardig om de foto's te gebruiken waar mensen niet al te herkenbaar op zijn, danwel mensen dmv een blur-tool of een balkje onherkenbaar maken...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.