Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Niet mee eens !!! 
29@chello.nl - 24.04.2007 22:05

Ik ben het er niet mee eens ik hou en heb een hele grote hekel aan racisme en ik vind dat er erg veel en dan bedoel ik veel te veel ge.... wordt op internet tv en in kranten ik ben een nederlander waarvan mijn familie dat is
van af 15 of 1600 maar ik word ook om mijn legitimatie gevraagd als ik verdacht ben maar als dat gebeurt als je surinamer of antiliaan bent dan word dat racisme genoemd en dat vind ik zo slap ik vind dit niet oke en als je niks te verbergen hebt dan moet je dit niet zo zwaar zien want als ze bij toeval de moordenaar van je kind of een gezochte t.b.s.er vinden dan ben je wel blij en als er iemand na 3 jaar voor een moord vrijkomt dan is dit land weer te slap ik word vaak niet goed van het nieuws maar ook niet goed van mensen die zich altijd gediscrimineerd voelen en zeggen dat dit een klote land is wandt dat is bullshit ik word liever hier geboren dan in nigeria of
zo maar ik hou ook niet van welvaard ziektes zoals dit is slecht en dat is..... enz ik kan wel een boek schrijven maar ik vind het nu wel genoeg de groeten.

E-Mail: 29@chello.nl
161 
NN - 22.04.2007 00:37

Antifasisten ook van harte welkom

kom ook en toon solidariteit



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.