Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
verkeersveiligheid enzo 
nn - 06.05.2007 08:19

mOHAAAAAAAAAAAAAAA

DEN HAAG - Politieagenten hebben in 2006 1700 keer een aanrijding veroorzaakt tussen hun politieauto en een andere auto. Dat is tweehonderd keer vaker dan het jaar ervoor. Dat heeft een woordvoerder van het Nederland Politie Instituut zaterdag gezegd

Wat goed dat ze nu wel luisterden...en iedereen op de regels wees...
tssss
Arrestantengroep? 
NN - 05.05.2007 19:15

Is er ook een arrestantengroep en wat is het nummer?
Actie politie Utrecht 
Daphne - 06.05.2007 14:54

All power corrupts. Absolute power corrupts absolutely!
@buur 
gil - 05.05.2007 17:49

Wat is dat nu weer voor raar commentaar van ene buur: begrip gaan vragen voor het feit dat iedereen eerst van z'n vrijheid en vervolgens van zijn/haar fiets beroofd wordt? Ze moeten gewoon met hun poten overal van afblijven die wouten, want dit is nou eens ons burgerrecht om te protesteren tegen die f**ing G8. Bovendien is de kans groot dat ze buitenlanders uit gaan wijzen en als je op fietskaravaan richting Duitsland bent, dat je je fiets kwijt bent. bedankt Utrechtse smeris (en buren die daar niets tegen doen)!
deja vu? 
nn - 06.05.2007 16:38

Dan word je in groepen gearresteerd, afgevoerd en moet je ook nog je fiets terug eisen. Probeert de staat het 5 mei gevoel wat dichter bij de burger te brengen????
vergissing 
verslaggever ter plaatse - 05.05.2007 20:01

Excuus, net iemand gesproken die daar werkt. Blijkt niet te kunnen kloppen. Misschien is het dan toch Wolvenplein (voormalige gevangenis)


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.