Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
riots 
X - 02.06.2007 21:04

foto,s spiegelonline

Website: http://www.spiegel.de/fotostrecke/0,5538,PB64-SUQ9MjIxMDImbnI9MQ_3_3,00.html
 
Toch Jammer 
J.R. - 03.06.2007 08:45

Toch jammer dat er bij een vreedzame demonstratie alleen al meer dan 400 agenten gewond raken.
jammer hoor 
nn - 03.06.2007 18:10

Beetje zwakjes dat jullie deze onderstaande aanvulling hebben verplaatst naar de "ruis"-pagina, terwijl het juist zo'n mooie foto's zijn. Of zijn jullie het niet geheel eens met de subjectieve onderschriften?

 http://www.spiegel.de/fotostrecke/0,5538,PB64-SUQ9MjIxMDImbnI9MQ_3_3,00.html

Ik denk overigens dat het wel degelijk gepast is vraagtekens te zetten bij het gewelddadige karakter van een deel van de demonstratie. Dit wordt wereldwijd eruit gefilterd en gebruikt om de gehele anti-globalisten beweging in een kwaad daglicht te zetten, terwijl de organisatie nu juist oproept om geweldloos te blijven. Naar mijn inziens moet de organisatie duidelijker afstand nemen van deze reltoeristen (stoer hoor... naar rostock afreizen om daar schuilend achter de vreedzame massa wat ruiten van een Maccie D in te gooien of auto's van gewone burgers in de fik te zetten). Wanneer ziet men in dat zulk geweld het doel voorbijstreeft?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.