Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 08.07.2007 22:30

@ Autonome Antifascist,

je maakt een kunstmatig onderscheid tussen zogenaamde autonomen, die in een zwart blok lopen, en activisten van AFA. Kijk maar eens om je heen.
Samenreizen vanuit Roosendaal 
Hacktivist - 09.07.2007 23:35

Zijn er mensen die uit de buurt, of via Station Roosendaal reizen? Ook hier geld, samenreizen is wel zo gezellig, en veilig!
Verwachting 
NN - 09.07.2007 13:08

wat is de verwachting wat extreem rechts gaan doen? als wij ''niet de verkeerde afslag nemen'' zullen zij het dan wel doen? wat doen we als ze ons aanvallen?

ik zie mezelf hierin als een van de Autonomen, hoewel ik nergens officieel ben aangesloten (wil ik wel), dus mocht er een charge komen, of mocht er anderzijds blijken dat we toch ''de verkeerde afslag nemen'' dan ben ik er bij.

Dit gezegd hebben, zou ik het wel wijs vinden dat, als er aanwijzingen zijn dat extreem rechts wederom geweld gebruikt tegen ons, wij zo slim zijn om de kwetsbare mensen te beschermen, alvorens zelf het hazenpad te kiezen, of terug te slaan.

Hiermee bedoel ik, dat als mensen hun kinderen meenemen, ik het liefst zie dat deze op een veilige plek blijven. Tenslotte is extreem rechts niet zo moreel ingesteld als wij, en zullen ze ongetwijfeld net zo graag een kind van een Antifa slaan, als de antifa zelf.

geweld is geen goede optie, maar als het een keuze is tussen mijn nederlaag toegeven of geweld gebruiken, kies ik voor geweld.
Nooit mag fascisme het winnen van gezond verstand.

United we stand, united we fight!

Autonome Anti-Fascist
Hengelo

E-Mail: hans.antifascista@hotmail.com
Onzin bericht? 
XXX - 11.07.2007 18:19

Staat anders niks over op de site van NVU. (Ook niets op de site van AFA Den Haag) Hoe kom je aan die info? Dit lijkt me een onzin bericht, ecentueel bedoelt om mensen van de tegendemonstratie thuis te laten blijven?


Clown Kusters 
NN - 09.07.2007 23:28

Zou Clown Kusters wel aanwezig zijn? Hij moet immers 50 uur papierprikken en vele uurtjes zwartwerken om 500 euro "schadevergoeding" aan Jan Zwijn te betalen.


Website: http://www.nationalealliantie.com
 
samen 
nn - 11.07.2007 18:22

We kunnen het beste gewoon allemaal om 12.00 uur in Den Haag aanwezig zijn op de AFA voorverzamelplek.
Misschien komt de NVU toch wel.
Of gaan ze elders marcheren.
Vanuit Den Haag kunnen we misschien naar een andere stad of dorp gaan waar de NVU gaat marcheren.

Het lijkt me onverstandig wanneer de AFA bussen, of andere activisten, al direct naar die andere gemeente gaan. Veel mensen komen ook op eigen gelegenheid, en alleen samen staan we sterk! Vrijwel alle mensen die bijvoorbeeld niet in een stad wonen waar een opstapplek voor een AFA bus is, zullen op een andere manier reizen.

Doorgaans marcheert de NVU in plaatsen die per openbaar vervoer goed te bereiken zijn. Maar misschien kunnen mensen ook zoveel mogelijk met auto's en bussen komen!

Wel vreemd dat de NVU zelf nog niets zegt op hun site of de door hen gebruikte fora!
Filmpje 
nn - 08.07.2007 19:47

Filmpje om alvast te verspreiden...
 http://zonow.com/47
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.