Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
er zijn connecties met Soka Gakkai 
MM - 29.07.2007 18:31

 http://www.google.com/search?q=%22Peace+Boat%22+soka+gakkai

Gezien dat de NLse activistische website op een mij heel bekende straat in Amsterdam staat; de vraag of het wel zo toevallig was dat K.&co en ik toen met elkaar in conflict kwamen, of dat dergelijke contacten er ook toen al lagen en men mogelijk e.e.a. gevoerd heeft? Dat conflict begon namelijk met dat JPM mij via een forum info deed toekomen over K. welke ik als oprechte actie met K. kortsloot en dat K. daarop para tegenover mij reageerde, resulterend in e.e.a.

Naast deze UN/peaceboat/SGI is er nog een ander netwerk waarin overeenkomsten wen overlappen van onbekende omvang van links-activisme met JPM en rechtse groepen zitten, maar gezien de eerdere gevoeligheden zal ik die niet bij de naam noemen.
Van welke Japanse orgs met welke kontakten? 
MM - 29.07.2007 17:33

Er waren de laatste jaren wat bedenkelijke orgs van Japanse komaf/banden in Nederland actief. Zo het Mishima Cyber Command rond de moord op Fortuyn:
 http://www.geocities.com/aaactions/whoarewe.html
Deze ging behalve met Fortuyn en onderzoek rond de moord, om met kringen rond Nel Best van andere vredes- en New-Age orgs, die bij het internationaal hof van justitie in den Haag demonstreerden ivm met een heilig geloof in de vervalste vorm van de NESARA hoax (nieuw geldstelsel):
 http://www.google.com/search?q=nesara+nel+best
Uiteindelijk werd vmlg USA ambassade medewerker en Hacktick infiltrant Jan Peter Mante ontmaskert als de belangrijkste exponent van Mishima Cyber Command. Hij was ook bij diverse andere bizarre operaties betrokken:
 http://3cyb.org/jpm/
Peter Mante bleek weer lid te zijn van de in Japan zeer machtige "vredesorg" en 'meditatie' (*niet* volgens de lijn van Buda, maar een machtszieke variant) Soka Gakkai International (die ook met dictator Fujimori van Peru te maken had):
 http://wikiresear.ch/Soka_Gakkai_International
En nog wat banden met de medicijnenmaffia; Glaxo-SmithKline en Pfizer:
 http://wikiresear.ch/Japan_Hofreis
(Glaxo zit samen met SGI in de Japan Hofreis organisatie, alwaar ook Conny Jongbloed van Edmund Burke Stichting zit, die door Pfizer werd gefinancierd)

Er lijkt van genoemde groepen infiltratie, framing, counterplay en beheersing van activisme uit te gaan. Daarom graag info over de achtergronden van de Japanse groep van dit Indymedia-artikel; omtrent de vraag of er dergelijke banden kunnen zijn, of juist in het geheel niet.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.