Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Herplaatsing kruis 
Koen - 24.09.2007 17:49

Dus het kruis wordt verplaatst wegens bouwwerkzaamheden?
Gaan jullie dan straks ook de straat weer op als de gemeente weigert het kruis terug te plaatsen na de bouwwerkzaamheden?
Of boeit ons verleden jullie niet?
Synopsis 
RA - 23.09.2007 03:11

Aangezien geweld wel de goedkeuring krijgt van jullie, volgende keer geen vreedzame acties? Volgende keer jullie Kedichem?
geen 
RA - 23.09.2007 03:14

@tosti - 22.09.2007 22:20,


De AFA noemt iedereen met een afwijkende mening nazi. Het is voor hen slechts een goedkoop excuus om voor de zoveelste keer de boel kort en klein te slaan.
@Koen 
pA - 24.09.2007 19:36

Het kruis is reeds 1 jaar verplaatst, de neo-nazi's waren rijkelijk laat. Bovendien is het niet verwijderd, het is tijdelijk ergens anders neer gezet... Ik zie het probleem niet zo. Waar haal jij het vandaan dat het niet teruggeplaatst wordt?
hoe is het met de arrestanten? 
Freya - 23.09.2007 08:09

Zijn de arrestanten al vrijgelaten?
Waarom lees ik daar niks over, het lijkt wel of er helemaal geen arrestaties geweest zijn.
Ik heb toch echt gezien dat een jongen een karatetrap tegen zijn hoofd kreeg van een agent en even daarna gearresteerd werd.

Hoe zit het nou? Is iedereen hier er al zo aan gewend dat arrestaties zo verlopen dat er totaal geen aandacht voor is??? Of was desbetreffende jongen gewoon geen vriendje van een van de schrijvers hier en hoef je je dan niet druk te maken???

Ik zou iig graag willen weten hoe het met hem gaat.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.