Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Walgelijk 
Jeroen - 14.10.2007 14:15

"Als ze een andere route hadden genomen was er niets aan de hand geweest."

Een walgelijke reactie. Als er een ambulance met loeiende sirenes aankomt maak je dat je uit de weg komt. Dan ga je niet de weg blokkeren. Of de ambulancebroeders ook een andere route hadden kunnen nemen doet er niet toe. Zij hebben deze route genomen, en zij komen niet zonder reden met loeiende sirenes aangereden. Ieder fatsoenlijk mens gaat dan aan de kant.
wtf 
Kees - 14.10.2007 13:57

Haal dit alsjeblieft weg, het slaat nergens op. De poster (wie is dat eigenlijk, en waarom) kan zijn bewering (in de kop nb.) natuurlijk niet staven. Het is erg er gebeurd is met de man waar de ambulance naar toe op weg was, maar het kan goed zijn dat hij ook overleden was als de ambulance niet een paar seconde oponthoud had gehad. Weg met die onzin dus, ga maar naar geenstijl.
waarom? 
erwin - 15.10.2007 09:40

en waarom is dumpert een foute site?

onderbouw eens even, redaktie

E-Mail: ultrastereo@live.nl
Walgelijk gedrag 
ed - 14.10.2007 13:55

Dat 'opletten' dit walgelijke voorval nog weet goed te praten, ik word er misselijk van... Was ik aanwezig geweest dan was ik uit mijn dak vanwege dit walgelijke gedrag. Een ambulance met spoed tegenhouden, kom nou zeg! Ben je wel goed bij je hoofd?! Waarom komt de organisatie, All Included, niet met een distantiėringsverklaring? Voortaan maar goed uitkijken met wie je demonstreert, dit kan echt niet.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.