Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Indymedia-les 
L.E. Raar - 24.11.2007 02:27

Kan iemand de scholieren eens les geven over independent media? ;)

Zodat protesterende scholieren hier zelf verslagen gaan posten van wat er gebeurd rond de protesten? Inplaats van dat we dependent moeten zijn van berichten uit de gevestigde media die vaak erg onvolledig zijn of zelfs gewoon niet kloppen?
@ L.E. Raar 
Chaoss - 24.11.2007 11:12

Je kan natuurlijk ook gewoon zelf aanwezig zijn en je solidair verklaren met de leerlingen.
Cursus 
MH - 27.11.2007 12:25

Ik heb ooit op dezelfde middelbare school gezeten als Jan Peter Balkenende, in Goes, - waar ik zelf van af gestuurd ben; anders was ik helaas premier geweest - die nu heel Nederland onderwijst.
Het onderwijs is al lang in een crisis om tal van redenen, maar vooral omdat er te veel aan gesleuteld is om de schijn te wekken dat iedereen gelijk is, of moet zijn.
Het valt nog mee dat scholieren niet een uniform aanmoeten.

Ooit is de mammoetwet ingevoerd door dezelfde regering die Suriname tot onafhankelijkheid dwong, en zelfs leraren moeten nog steeds op cursus om steeds nieuwere geintegreerde onderwijspraktijken bij te kunnen houden.
In plaats van minder is er nu veel meer concurrentie en stress, met al die zinloze toetsen waar mensen hun hele leven door geconditoneerd blijven.

Men moet meer respect hebben voor het individu.

Lees Alfie Kohn.



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.