Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Bejaarden pesten 
P - 18.12.2007 17:46

Wat schiet AFA hier mee op? Een hoogbejaarde man veroordelen voor een carrierekeuze die hij zestig jaar(!) geleden gemaakt heeft.
Amerikaanse acteurs treden al decennia lang op voor soldaten die in misdadige oorlogen strijden, daar veroordelen we hen ook niet zo streng voor, terwijl het bij Heesters niet eens zeker is dat hij voor nazi's optrad. Met Auschwitz had hij in ieder geval niets te maken. Volgens mij kan AFA al deze energie veel beter in iets nuttigs steken.
Belachelijk 
A Stoffelen - 17.12.2007 12:21

Trieste actie. Laat die oude man gewoon zijn werk doen! Hij heeft vroeger iets fout gedaan, maar dat is lang lang geleden. En Heesters heeft enkel gezongen voor de nazi's, meer niet! Wat wil men ermee bereiken?
Typisch iets voor boeroepers die overal tegen zijn!
Gaat men ook iets doen tegen sympathisanten van het communisme? Die ideologie heeft ook heel wat bloed aan haar handen.

Ben benieuwd of mijn kritiek geuit mag worden door de mensen hier. Verwijderen van mijn bericht is in mijn opzicht ook facistisch en dictatoriaal. Dat is over het algemeen hier de tendens. Ben je tegen de acties die gemeld worden op dit 'vrije' medium, dan wordt het berichtje per direct van de site gehaald of belandt in de 'ruis-'pagina. Deden de nazi's ook. Als je tegen hen was werd je verwijderd.
schaamt u! 
DannyS - 17.12.2007 09:05

Het commitee moet zich gaan schamen, een man 60 jaar na dato nog zo te vervolgen voor een verkeerde beslissing.
Ook is het laag om Auswitch erbij te halen daar Heesters daar helemaal niets mee van doen had
Heeft deze man zich ooit fascistisch uitgelaten?hemelt hij het fascisme op of zo? waarom dan kopen antifa 25 kaarten voor deze voorstelling?
Dit heeft niets te maken met fascisme maar met een aantal concentratiekamp overlevers die de oorlog nog steeds niet verwerkt hebben.
Spijtig voor deze mensen maar niets wat hun overkomen is heeft te maken met Heesters "zonde"
Het zou d antifa ddan ook sierren als ze de kaarten terug zouden brengen en zich zouden distancieren van het Commitee omdat dit helemaal niets met fascisme van doen heeft


En dqar belande dit in de ruispaginas of werd compleet verwijderd








> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.