Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
op tijd beginnen 
nn - 07.01.2008 09:22

ik hoop wel dat deze demo op tijd begint zodat we nog op tijd naar den haag kunnen om onze vrienden in het blauw een hart onder de riem te kunnen steken in hun strijd tegen het ongewasssen parasieten dieven tuig die om 15.00 de straten zullen vervuilen met hun belachelijke eis dat hun kraakpand niet ontruimd zal worden!

kraken is diefstal!!!
de vloek blijft! 
nn - 11.01.2008 10:36

piratendemo aanstaande zaterdag in den Haag.

Website: http://www.indymedia.nl/nl/2008/01/49434.shtml
 
De Vloek 
rob, den haag - 06.01.2008 23:28

Goeie actie; ‘slechte’ timing!
Wat dachten jullie ervan om verkleed naar den haag te komen waar een concreet protest is tegen de dreigende op-/ontruiming van vrijplaats De Vloek door gemeente en vastgoedmaffia?
zie;  http://www.indymedia.nl/nl/2008/01/49434.shtml

Website: http://www.indymedia.nl/nl/2008/01/49434.shtml
 
inderdaad! 
pistolen paultje - 08.01.2008 22:46

Zo is dat kameraad, laat ons op tijd wezen. Dan kunnen we die krakers in Den Haag misschien nog eens leren wat het betekent als je je luxe-jacht nergens kwijt kan (of tenminste niet aan je eerlijk verworven speculatiehaventje)... HALLO, WIJ ZIJN HIER DE PIRATEN!
KRAAKVERBOD JA!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.