Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
NAZIS RAUS! 
Puk - 16.02.2008 21:48

Iedereen die in de oorlog niet in het communistische verzet heeft gezeten is een collaborateur. Er valt dus niets te bewijzen, hij is gewoon een nazivriendje!

Het verzet blijft springlevend ook na de oorlog. Veel jonge mensen sluiten zich aan bij het antifascistisch verzet en bestrijden de nieuwe Hitlertjes net zo hard als de nazis van toen. Wou je hun verdiensten soms ontkennen?

Chapeau 
WillTRiker - 17.02.2008 01:23

... maar niet heus.

Wat een belachelijke stemmingmakerij dit hier, maar gezien het niveau van de professionele boeroepers hier niet verbazingwekkend.

Even een quotje: "Op 7 december 2007 kreeg de huidige vrouw van Heesters in het TROS reisprogramma van Ivo Niehe de gelegenheid om de kwestie van de zogenaamde 'belastende foto's', die bij Heesters' omstreden bezoek van begin 1941 aan het kamp Dachau zijn gemaakt, recht te zetten. De beschuldiging was dat Heesters bij deze gelegenheid zou hebben opgetreden voor de SS, nu echter na lang speuren alle foto's boven tafel zijn gekomen blijkt dat deze beschuldiging vals was, iets dat Heesters zelf ook altijd had volgehouden."

Van dat hij geld verdient zou hebben aan de oorlog kan ik ook al niks vinden behalve dan het ongesubstantieerde gebrabbel op deze site hier. Het valt me ook op dat geen enkele joods organisatie deze actie steunde wat op zich zelf ook te denken geeft.

Ongetwijfeld zal dit ook wel in de datakerker belanden, want kritiek op de helden van Indymedia kan niet. Ist verboten om het zo maar eens te zeggen.
eh... 
puntje - 16.02.2008 22:59

Misschien is dit ruis hoor, maar...
'Iedereen die in de oorlog niet in het communistische verzet heeft gezeten is een collaborateur?'
Kan die bon weg?! 
Kim il Sung - 16.02.2008 12:04

Kan svp onderaan die afgebeelde bon weg? De actie tegen Heesters wordt door NCPN en CJB gebruikt om reclame te maken voor hun partij en partijblad! Waar is dat voor nodig?
Binnen de NCPN vinden de allerlaatste commi's met heimwee naar het Sovjet-tijdperk een warm nest. De partij tript nogal op goede betrekkingen met andere communistische partijen. Zo zijn er bijvoorbeeld NCPN-partijfunctionarissen op bezoek geweest in Noord-Korea... Ook met Cuba zit het allemaal 'goed'.
Huisregels en maatregelen belachelijk? 
NN-U - 16.02.2008 20:17

De bovenstaande huisregels zijn niet belachelijk, deze huisregels, of soortgelijke, worden door veel gelegenheden gebruikt.

Het is ook heel logisch dat men extra maatregelen neemt als er een kans bestaat dat er verstoring plaatsvind.
Daar moet je geen schande over spreken, dat is namelijk iets dat al te verwachten viel.

Verder word deze aktie door weinig mensen gesteund, gezien het om een hoogbejaarde man gaat, waarvan nooit zeker is vastgesteld dat hij vrijwillig voor de nazi's heeft opgetreden.

Het is overigens opvallend, dat de woordvoerder van "Heesters Raus" zo fel is op de zogenaamde 'nazizanger', de man zelf is 59.
Het betreft dus Dhr. Van Kasbergen.
Van Kasbergen vind dat hij nog even verzetsmannetje moet spelen en daar het recht toe heeft omdat zijn overgrootvader in kamp Amersfoort heeft gezeten.
Een verschikkelijk iets, echter moet dat geen excuus worden om openbare orde te verstoren.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.