Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Fiets gekraakt 
FG - 25.02.2008 12:06

Lijkt mij dat de fiets gekraakt is, oh ironie
Pech 
NN - 24.02.2008 14:02

Alle eigendom is diefstal!
red alert? 
nn? - 24.02.2008 16:29

?
red alert 
nn - 24.02.2008 15:53

helaas...alle verloven zyn ingetrokken en dat op de zondag de enige arbeitslose dag van de week de enige dag om heerlyk uit te slapen by te komen met een bakkie in de zon in het yuppen park a la 2,20 per kop.alsof je een emmer leeggooid die pryzen daar....

de dader..

de eerste indruk is dat we de heer besemer nagenoeg kunnen schrappen.de revenuen die uit de verkoop van de bakfiets komen zouden gezien de financiele positie op de apollolaan niet veel zoden aan de dyk zetten.blijft over de dialoog die wel is zou kunnen leiden tot het schuiven van miljoentjes richting aankoop van pandjes contractjes op sociaal nivo en een hogere bijstandsnorm.

de knokploeg...??

onze 100 kg bankdrukkende helden een gewicht dat overigs door ons met gemak dagelyks gedrukt word in de sportschool en uitgezweet in de sauna, namen na de eerste bescheiden vallende steen en opkomst van de police en bibob na overleg geloof ik met de ter plaats delict aanwezige autoriteiten de benen.
laat het duidelyk zyn dat we eigelyk niet zo zitten te wachten op een tweede luik georganiseerde herkraak die helaas militanter zal zyn dan de eerste.
een kleine boodschap die de oude penoze wel begrijpen zal denk ik....dus ook hun kunnen we van het verdachten lijstje schrappen.

de junk...of boze buurtbewoner....?

dat zou mischien kunnen...mischien heeft die em geleend omdat die de huurprijs te hoog vond en brengt die em weer netjes terug zodat anderen er weer gebruik van kunnen maken.
en heel mischien krijgt de terugbrenger als die ok is een aantal gratis maaltyden in de voku met een paar biertjes.
helaas zit een door ons gefinancieerd bezoek als beloning aan de gebibobte yabyum of een etentje by braakhekke of etablissement sophia en niet in.
tevens is een bezoek aan de onder bibob druk staande casso rosso in het bijzonder de 3e voorstelling van de bananenshow met chocoladevla een niet door ons reeele gefinancierde optie als beloning.mischien voelt cohen, momenteel baassie van amsterdam daar overigens wel wat voor.een 40jarig huwelijk tenslotte word ook zo saai op den duur.

als uiterste beloning en dat is het laatste bod....behoort een rondleiding
door het rode lichtjes gebied waarbij een eventuele instap door een deur ter plaatse wederom NIET door ons gefinancieerd word. na ok, heeeeeeel mischien maken we een uitzondering als het een hele maar dan ook een hele hele leuke is zonder pimp als zelfstandig ondernemer en zonder gat in der hand...

tot slot...

onze maffiavrouwen (helaas wij hebben de leukste) gaan samen met de voetbalvrouwen de komende dagen,weken,maanden en desnoods jaren naar de bakfiets op zoek net zolang tot deze zaak tot op de bodem uitgezocht en opgelost is.
desnoods word het opsporing verzocht.

nootje kraken: wet bibob ---de omgekeerde bewijslast waarbij jij moet aantonen hoe je aan je zuurverdiende centjes komt in het kort....


het onderzoek duurt voort...
met vriendelijke groet, jan jansen
adres:3e boom rechts,300meter links, 30 km oostwaarts,200km zuidwaarts,8e boom links.
tel:alfha foxtrot delta charlie 00 zoeloe

Gratis af te halen:Geleende bakfiets 
nn - 25.02.2008 11:16

linkje

Website: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/1209951.html#comments
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.