Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Response Clownpatistas 
Clownpatistas - 07.04.2008 09:32

1. We only posted pictures of clowns because we don't have problems with being photographed and recognized.
2. Other pictures are available, but someone has to treat them before publishing (anyone? let us know!)
3. To explain the political context is a general task; this time we were just an addition (nice to be humble!)
4. It's not about 'Super-stardom', it's about attracting attention for a good reason (just think!)
Clownpatistas 
nn - 07.04.2008 08:18

The militancy of the "Neo-Clowns" impressed me on saturday but for one critique, posting only pictures of yourself without a political context is a bit ego-centric.
"Clown syndrome" has often ruined a "good day's activity" and made a mockery of all by grabbing the media, not to suggest that clowning is not a good idea as in circumstances the clowns stealing the press perfectly catches the moment: in recent history the SIOE ensemble.
No problems with the clowns but drop the "Super-stardom" next time.
Ideën clown je niet,
kraken gaat door.
haarlemsdagblad 
Vinz - 07.04.2008 23:24

Krakers voeren actie in Amsterdam

anp | Gepubliceerd op 05 april 2008, 17:42
Laatst bijgewerkt op 05 april 2008, 17:47

AMSTERDAM - Ongeveer honderd krakers hebben zaterdagmiddag gedemonstreerd in Amsterdam. Ze wilden een voorproefje geven van de actiedagen die krakers in de hele wereld organiseren op 11 en 12 april.


De actievoerders verzamelden zich op het Spui en begonnen rond 15.30 aan een circa twee uur durende optocht door het centrum van de stad. Ze riepen leuzen als 'kraken gaat door' en gooiden met vuurwerk, onder meer naar een politiebusje en bij een winkel naar binnen.

De actiedagen volgende week moeten de aandacht vestigen op de idealen en de levensstijl van de krakers en de vermeende repressie daartegen. In Nederland vinden dan manifestaties, open dagen en demonstraties plaats in Zaandam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch en Amsterdam.



*NN, do you also know what the second song is?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.