Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
reactie op M 
Koop een leesbril - 16.05.2008 12:37

Martijn indien je goed leest zie je dat er alleen staat dat er dat er met verfbalonnen is gegooid. Ik weet niet waar jij het vandaan haalt om met lege bommen aan te komen, maar juist jij zaait verwarring. Prima dat dit door de webmasters is weggehaald.
Gelukkig 
rickstick - 16.05.2008 16:46

Gelukkig, weer een boel van dat tuig opgepakt. Ze moesten eens weten wat dit soort geintjes de maatschappij kosten. Het pand is eigendom van de gemeente dus de gewone hardwerkende burger betaalt weer voor de vernielingen die in zo'n pand aangericht worden. En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van zo'n massale politie actie!

Ik hoop dat werkelijk dat ze alle kosten op die lutsers verhalen en dat ze een fikse celstraf tegemoet zien. Misschien zien ze dan eindelijk eens in dat ook zij moeten werken voor woonruimte net zoals iedereen in dit land. En als het ze niet bevalt dan tyfen ze maar mooi een eind op
Glasscherven? 
M - 16.05.2008 10:25

Nu.nl heeft het over glas-scherven in de verfbommen? Als dit waar is mogen ze die krakers er eens goed van langs geven. Als dit niet waar is, daag dan de politiewoordvoerder even uit om foto's te laten zien van dit soort ongein!
Glas in ballon? 
J - 16.05.2008 15:04

Waarom zou je glas in een ballon doen dat gaat toch kapot? Toen ik het bericht daarnet op nu.nl las geloofde ik er al geen bal van. Maar is dit echt zo?
Censuur... :-( 
M - 16.05.2008 12:00

Censuur op eerlijk gestelde vragen? Eerst die opmerkingen en vragen er wel op zetten en dan verwijderen, dat is spijtig :-(

Juist naar aanleiding van die berichten op nu.nl lijken me mijn vragen oprecht en juist goed om "out in the open" te hebben.

Dit had ik niet verwacht van Indymedia.

E-Mail: martijn@tonies.com
duizend balonnen granaatappels! 
bobs - 16.05.2008 10:55

he hallo "M - 16.05.2008 10:39" !
hou eens op met trollen.

@bobs: trollen 
M - 16.05.2008 11:18

Dat is geen trollen, dat is proberen informatie te krijgen. Ikzelf heb er een verschrikkelijke hekel aan als mensen (krakers) door de media worden afgeschildert voor iets wat ze niet zijn. We kunnen ons ook nog wel het booby-trap verhaal herinneren.

Daar niet iedereen van jullie lezers weet hoe of wat (ik ook niet) vraag ik er gewoon naar.
"gevulde bommen"? 
M - 16.05.2008 10:39

Wat bedoel je met "gevulde bommen"?

Dit soort berichten is natuurlijk niet goed voor de krakerswereld :(
rara 
nn - 16.05.2008 14:48

Wat zou er in gevulde ballon zitten indien je over een verfbom spreek?
Kan de webmaster alle niet relevante info aub verwijderen?
reactie op "koop een leesbril" 
M - 16.05.2008 12:59

Op nu.nl staat: " Volgens een woordvoerder van de politie zijn er met glasscherven gevulde verfbommen gegooid vanuit het pand "

Mijn reactie was geschreven voor de reactie van NEC en in die reactie vroeg ik om duidelijkheid van krakers-kant om ook die woordvoerder recht te zetten als er geen glasscherven in zaten.

Later had iemand het over "gevulde balonnen" waarna ik vroeg wat daar dan mee bedoelt wordt. Op Spitsnieuws heeft iemand het inmiddels over "waterglas" gehad (een term voor mij onbekend, tot vandaag).

Toen ik hier terug kwam op Indymedia bleken mijn reacties & vragen (en reacties op mijn vragen) weggehaald, vandaar dat je nu een wat incompleet beeld krijgt.

Nogmaals: mijn vragen en irritaties (ook over nu.nl) zijn oprecht.

Wie moet er nu een leesbril? ;)
post 
kraker - 16.05.2008 16:37

Ik denk de politie heeft haar werk goed gedaan. Zonder grote problemen weer een huis schoon gemaakt.
Welk bedrijf leverde de hoogwerker? 
NN - 18.05.2008 02:01

Welk bedrijf leverde de hoogwerker?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.