Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
chronologie 
MM - 11.07.2008 18:59

Ja,ja... Vaak speelt men ook 'spelletjes met de chronologie': Eerst schend men mensenrechten, c.q. zegt die te zullen schenden, maar als je daar op reageerd ben jij zogenaamd begonnen en was die veronderstelde mensenrechten schending daar het gevolg van i.p.v. de oorzaak (zoals het volgens de echte chronologie ook was). En dan geen getuigen hebben...
@Jaco 
MM - 11.07.2008 23:22

Dat bedoel ik dus met mijn (inmiddels ruispagina) bijdrage: Als zij kwaad wordt vanwege het onrecht dat haar wordt aangedaan en zij zich tegen mag zelf-verdedigen, kan men haar daarmee in een isoleercel stoppen (omkering chronologie oorzaak-gevolg), etcetera. Ook voor het verplaatsen naar deze afdeling, kan men dat 'principe' gehanteerd hebben.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.