Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
reactie krakers? 
nmgn - 12.10.2008 14:08

ik begrijp dat dit waarschijnlijk het pokkewerk is van Cohen,en daarom zal ik de reactie van menig man al weten. maar is dit nou een oproep of een mededeling? laten we zomaar 7 pandjes ontruimen? is er een oproep voor een demonstratie, barricades, verfbommetjes, schreeuwende sympatisanten? wat willen de krakers in dit geval het liefst? het kan natuurlijk ook dat de krakers vanzelf er uit gaan, dat is ook prima.. maar op een gegeven moment zullen we er tegenin moeten gaan als dit door blijft gaan. die 'golf'vind al maanden overal in nederland plaats om dat kraakverbod door te drukken.
zie eerder over media en kraken 
GI - 12.10.2008 22:58

 http://www.globalinfo.nl/content/view/1631/30/
vol verwachting 
nn - 12.10.2008 22:19

Ik ben vooral benieuwd wat de smeris nu weer voor een sterk verhaal zal ophangen. waarschijnlijk dat er met levengevaarlijke chemische bommen naar de de politie werd gegooit. (verf is nu eenmaal (meestal) chemisch en je moet het ook niet drinken want dan is het levensgevaarlijk)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.