Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DU 
x - 07.01.2009 12:04

Beste Henk, in het artikel wordt nergens gerept over verarmd uranium, maar over DIME. Dus waar gaat je commentaar over?
bommen met uranium 
heel normaal - 07.01.2009 12:38

verarmd uranium wordt wel vaker gebruikt in bommen. Voor een bom zijn oa zware moleculen nodig. Deze kunnen gefabriceerd worden, wat erg zwaar is. maar kunnen ook gewoon in de vorm van kernafval (verarmd uranium dus) gratis opgehaald worden bij desbetreffende land die er wel graag van af wilt.

Lockeed Martin heeft bijvoorbeeld speciale deals, oa bijv met Nederland!

Kennen we de golfoorlog nog? Waar duizenden maar dan ook echt duizenden mensen na bombardementen ineens ziek werden en kanker ontwikkelden. Nog steeds worden er kinderen misvormd of dood geboren.

Het zou me niet verbazen als ook Israel met uranium schiet. Net als ook Amerika dit waarschijnlijk heeft gedaan in bijvoorbeeld Afghanistan.
eh... 
ja - 07.01.2009 13:07

Henk zal het hierover hebben: (Citaat uit de posting:)

Doctor Mads Gilbert is a member of a Norwegian triage medical team present in the besieged Gaza Strip. The team has exposed that Israel has used depleted uranium weapons in its war on the impoverished territory which is home to 1.5 million Palestinians. He described the conditions inside Gaza in an exclusive Press TV interview.

Press TV: What can you tell about the uranium findings?

(einde citaat)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.