Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
dierproeven 
NN - 08.02.2009 16:08

jammer!
dan is ook al de grote actie tegen dierproeven van ADC ( www.stopdierproeven.org )
anders had ik graag gekomen
veel succes!
internationale dag/weekend 
NN - 08.02.2009 19:51

waarom dan niet op zondag? dan maakt Nederland er toch gewoon een internationaal actieweekend van? ;)
het lijkt me toch beter om meer mensen bij de demo te krijgen dan dat het persé op 1 dag plaatsvind? vele mensen die hier bij willen zijn zullen ongetwijfeld al naar de anti dierproeven demo gaan
verzet dan die anti-dierproevendemo! 
NN - 09.02.2009 10:23

Wat een ophef. Op 21 maart staat zowiezo al heel lang een actie gepland in Brussel. Zonde dat de organisatie van de Mars op Dierproeven niet beter heeft opgelet of er niet toevallig al een erg grote actie in België georganiseerd werd. Dus als er iets verzet moet worden zou ik die Mars op Dierproeven verzetten. Heb je ook meteen kans op meer mensen uit Belgie zelf.
verzetten 
4 - 08.02.2009 16:23

Wat stom om deze actie op hetzelfde moment als de dierproeven-demo te houden. Kan het niet verzet worden?
mee eens! 
STOP NAVO, STOP DIERPROEVEN - 08.02.2009 16:53

mee eens!
1 dag, of 1 week later zou perfect uitkomen en zou gegarandeerd ervoor zorgen dat op beide acties veel meer mensen zouden zijn!
een win-win situatie dus.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.