Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Hoezo het land uit? 
Joke Kavaar - 09.06.2009 14:58

Het 'illegale tuig' in Nederland bestaat niet uit mensen zonder papieren maar uit racistisch volk werkzaam in de deportatieindustrie, van stadswacht en controleur tot IND, politie, privé bewakers en vele andere medewerkers, bouwers, architecten die hun medewerking verlenen aan het misdadige 'vreemdelingen'beleid. In de gracht ermee, Wilders incluis (wij doen niet aan uit het land gooien namelijk)!

NB. Vrijheid van beweging is nog steeds op zoek naar vertalers voor de stukken Saboteer controles en Tips om uitzetting tegen te gaan: Frans, Spaans, Arabisch, Engels, Turks, Chinees, Portugees enzovoorts. Deze kunnen gestuurd worden naar  info@vrijheidvanbeweging.nl. Dank jullie bijvoorbaat zeer!




Rotterdam in de problemen 
Autonoom - 06.06.2009 21:06

Wat is toch het probleem van Rotterdam,
de stad van noeste havenarbeiders,
de stad waar Fortyn de grootste werdt en nu Wilders weer
en dan dit en was het niet Rotterdam waar de eerste ov chip werdt
ingevoerdt?


Waar 
Hier tegen leren - 09.06.2009 18:38

Waar komt deze vriend vandaan? Nogal belangrijk in content van het verhaal...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.