Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Varkens 
Miss Piggy - 12.07.2009 04:26

Het is te hopen dat die varkens niet met krakerspest besmet zijn.
dierenleed? 
kraken gaat door! - 11.07.2009 20:20

als deze varkens echt slecht worden verzorgt moeten de krakers ze niet terugkrijgen! Het doet er niet toe of het krakers zijn of niet, maar als je dieren slecht verzorgt hoor je geen dieren te houden. Dieren zijn ook levende wezens die net zoveel pijn, lijden en stress kunnen voelen als ons.
zo 
nn - 11.07.2009 21:41

Zo goede sier weer!
Kan iemand die de krakers kent hen even ter verantwoording roepen? Voordat anderen dat gaan doen?

Overigens staat op  http://www.hetbeloofdevarkensland.nl/ een mooi overzicht van al het gebeurde. De stichting is in geldnood, dus heb je wat over...

Schijnt dat de politie zich enorm heeft ingezet om de varkens daar te krijgen. Er was een heel traject in werking gezet door AID enz. om ze dood te maken. Politie heeft een boel gedaan om ze tussen de regeltjes door daar weg te krijgen. Dus bij deze:

HULDE AAN DE POLITIE!
Kraakvarkens 
Brutus - 11.07.2009 22:45

Als je ziet hoe die dieren er aan toe waren en zijn, dan rijzen je de haren ten berge. Deze dieren zijn veel beter af daar in Amstelveen dan bij een stel lieden die hun verantwoordelijkheid wat betreft dieren niet kennen, en al helemaal niet over enige dierenliefde beschikken. En wat dan trouwens? Die beestjes meenemen naar een volgend kraakproject? Zullen ze leuk vinden..... En de brutaliteit, dieren mishandelen, en dan een grote muil opzetten om ze terug te krijgen. Je moet maar durven. Het is jammer dat Pistolen Paultje dood is, die had wel raad geweten met dit soort lieden...
varkens 
nn - 12.07.2009 00:23

Schurft zullen die varkens toch wel van de krakerts gekregen hebben.
illegalen 
snor - 11.07.2009 22:16

de varkens zijn waarschijnlijk nog illegaal ook, geïmporteerd uit spanje.
Krakers tegen dierenactivisten 
Dennis - 11.07.2009 21:33

Tsja. We komen ze wel even terughalen. Typisch kraaks. Net zo antidemocratisch als extreemrechtsen en supermoslims. Ik wil mijn belang. Nu. MIJN belang. Niet dat van anderen.

Maar als ze aan Westerhof komen gaan ze te ver! Varkens doodtreiteren is één ding, van Daphne blijf je af. Ach, dat leren haar varkens ze wel.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.