Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
dbhc, solidair met nmgn 
clpnk - 16.09.2009 12:59







zo dan. zeikerts. zal ik nix over arnhem zeggen?
wacht ik doe het wel: in arnhem hing een heel mooi spandoek, en dagen eerder dan in nijmegen!
NMGN terug 
nn - 16.09.2009 09:06

Ja kunnen die foto's van Nijmegen terug? Of is dan ook werkelijk alle zelfreflectie en humor uit de scene compleet weg? Ze doen mee met de actie en zetten er een misschien niet geweldig maar opzich niet vervelend tekstje bij, dit is volgens mij een aparte toepassing van de regels... (of zit er soms een arnhemmer achter de knoppen?) Mensen die hier in de buurt zitten weten dat er geen echte haat is tussen 026 en 024. Kunnen ze ajb terug?
huh? 
dbhc - 16.09.2009 01:36

waarom is nijmegens post ver-ruisd?
ook al is de tekst wat kinderachtig, het zijn wel toffe foto's :P
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.