Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Hoezo, woningnood? 
Slappe Zuigvis - 23.10.2009 11:16

Of je gaat gewoon net buiten de stad huren, in een klein dorp. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, wat dat betreft zijn jullie wel Nederlanders ja...
Aksie! 
KrakenIsFijn - 23.10.2009 13:41

Aksie! Ik stel voor om die koters als levend schild te gebruiken voor de pliesie!
Hondenblok 
Wim Heitinga - 23.10.2009 11:35




Omdat onze honden onlosmakelijk aan de kraakscene verbonden zijn, lijkt het me goed als zij ook participeren in de axie.
Zullen we een plaats afspreken waar we met de honden samenkomen ?
Er moet denk ik ook gedacht woren aan drinken voor onze viervoetige kameraden, regelt de organisatie dat of moeten we zelf een en ander verzorgen ?
jammer 
mixhael - 23.10.2009 12:28

Dit is weer een typisch voorbeeld van de wijze waarop een legitiem middel als kraken is kapot gemaakt. Met dit soort negatieve anti-acties creëren jullie alleen maar onbegrip. Jammer dat de krakers-scene door dit soort types is gedomineerd, of gekaapt. Het krakersverbod hebben we hier aan te danken. Jammer
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.