Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
fuck off 
nn - 14.11.2009 14:12

I have even more fun than you thinking about all the idiots who are working all their lifes to pay big money to housing corporations and mafia owners, when it's so easy to just get a house for free: hahahahahahahahahaha, go fast to the office and keep on your sad shitty isolated lifes!!
Eigenaar is ambtenaar? 
nn - 25.10.2009 20:19

bij het stadsdeel Bos en Lommer?
 http://home.tiscali.nl/nederbeat/info/MIDDELENAKKOORD%20%20concept%202006.htm

als je zoekt op Bensellam, vind je hem terug in de werkgroep procesmanagement, voor het stadsdeel Bos en Lommer... zou het dezelfde zijn?

Als hij het is, is hij dus een ambtenaar die handel drijft met uiterst dubieuze vastgoedmaffioisi en illegaal probeert onsplitsbare appartementjes te verkopen, dankzij de "wet kraken en leegsdtand" wordt het een stuk makkelijker voor dit soort corrupte types om hun gang te blijven gaan, nou ja, daar is die wet dan ook voor bedoeld.
trol op indy 
nn - 28.10.2009 10:34

pff kunnen die berichten van die troll niet verwijderd worden. Wordt een beetje moe steeds berichten te lezen dat kraker185 gelijk heeft.

WTF, ook al zou het niet door de eigenaar of een van zijn vrienden geschreven zijn, wat dan nog!

De eigenaar blijkt gewoon een nare kerel te zijn die ook nog eens flink aan het speculeren is met woningen. En dan gaat men lopen zeiken alsof ze echte krakers zijn... nou ik ben een echte kraker en ik vind het mooi werk wat die krakers daar doen!
ga zo door zou ik zeggen!
Aan alle Vrije Hard Werkende Jongens 
Ken uw klassieken - 26.10.2009 22:38

 http://www.youtube.com/watch?v=4M7XILBltBk

Aan alle Vrije Hard Werkende Jongens en andere heren : ken uw klassieken !

we? 
nn - 28.10.2009 12:42

"we" zitten er naast?
wie zijn die "we" dan?
ja tuurlijk 
m&m - 26.10.2009 19:08

Beste persoon van de eigenaar die zich voordoet als kraker: u heeft even onderzoek gedaan? Hard werkende jongens?

Het gemak waarmee zo snel van die sportschool gastjes werden opgetrommeld, en de hoeveelheid aan doodsbedreigingen maken duidelijk dat dit vast niet de eerste keer is dat Mohammed dergelijke praktijken toepast. Echte harde werkers inderdaad.

Verder nog even over uw 'zogenaamde' onderzoek. Er worden appartementen verkocht die niet verkocht mogen worden! Daarvoor is een vergunning nodig dat splitsingsvergunning heet. De aanvraag hiervoor heeft de gemeente niet voor niets afgewezen. Zonder dit vergunning mag u niet afzonderlijk verkopen.

Het illegaal verkopen van appartementen en het met de dood bedreigen van mensen is zwaar crimineel. Ga hier maar eens onderzoek naar doen.
we 
knokploeg - 28.10.2009 14:54

wij zijn gewoon wat toevallige passanten ;)
Kraker 185 calling your bluff 
NN - 27.10.2009 00:37

Publiceer hier ook de resultaten van je onderzoek.

Leg uit hoe je op legale wijze een splitsingsvergunning kan krijgen, voor woningen die niet eens 126 punten, laat staan 142,5 punten doen, dus woningen waarvoor in stadsdeel centrum niet eens meer een aanvraag kan gedaan worden.

Publiceer de bewijsstukken en toon aan dat alles volstrekt binnen de regels gebeurde, zowel naar de letter als naar de geest van de wet.

Punt is dat tot het leveren van het tegenbewijs uit jou tegenonderzoek, deze kraakactie net aantoont dat kraken irregulariteiten die anders aan de aandacht ontsnappen en waar woningzoekenden, vooral woningzoekenden met een smalle beurs, dus mensen die heel hard moeten werken voor een laag loontje de dupe van zijn.

Het aan het licht brengen van dit soort praktijken is en blijft de meerwaarde van kraken voor de hele samenleving. Deze kraakactie weerlegt de via propaganda gecreeerde vooroordelen dat net die meerwaarde bij het kraken verdwenen is. Tot jij, kraker 185 met de bewijzen van het tegendeel komt die je zogenaamd in je onderzoek hebt gevonden, geeft deze kraakactie een beeld dat strijdig is met de vooroordelen die door propaganda als waarheid erdoor werden gepushed en het stemmen van de wet kraken en leegstand mogelijk maakten, maar ze geeft een correct beeld van kraken als wapen tegen malafide vastgoedhandel die misbruikt maakt van het tekort aan een noodzakelijke levensbehoefte. Malafide praktijken en kunstmatig vergroten van de woningnood die zonder kraken niet aan het licht zouden komen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.