Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Moest dat nou weer 
Berliner - 01.11.2009 22:37

Weer typisch de autonome scene in Berlijn. Er moest weer per se met dingen gesmeten worden, er moest weer per se iets kapot gemaakt worden.

Waarom kunnen jullie dit soort protesten nu nooit eens vreedzaam doen?

Ik ken jullie scene van binnen en ben blij dat ik er destijds uit ben gestapt. Altijd dezelfde sjit daar. Niks krakersidealen. Gewoon dogmaties links gebrul.

Jullie generatie en jullie klubjes verkwanselen de oude krakersidealen. De Amsterdamse én de Berlijnse idealen. En presies om die reden hebben we nu een kraakverbod in Nederland.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.