Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Kinderen 
nn - 04.03.2010 17:12

Of die vader wel of niet pappa wil spelen is niet relevant. Hij is nog steeds financieel verantwoordelijk voor zijn kinderen. Gewoon via de rechter beslag op zijn loon laten leggen. Inplaats van die kinderen in zo'n onzekere en stresvolle situatie laten leven.
Als twee volwassen mensen besluiten kinderen te nemen en er gaat iets mis met de relatie kun je daar die kinderen toch niet de dupe van laten worden? Het is makkelijk om te zeggen dat Fortis gemeen is en dat de polietiek gemeen is maar dat neemt niet weg dat je nog steeds samen verantwoordelijk voor je kinderen bent.
Tekening 
nn - 03.03.2010 21:20

Wat kan dat kleine meisje goed schrijven! Lekker goedkoop om kleine kinderen te gebruiken voor het doordrammen van een politieke mening. Heeft hun vader dan geen huis of geld voor de huur?
Inderdaad 
NN - 04.03.2010 13:20

Het is inderdaad schandalig dat de politiek kinderen op deze manier laat leven zonder er iets aan te willen doen.
De vader van de kinderen vond het niet leuk meer om papa te zijn en dus is de vraag of hij een huis heeft dan wel huur kan betalen hier niet relevant.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.